Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ?
-
evet müridler,aylık 200 küsür lira az da olsa iyi gelir bu ara :) ne zaman açıklanıyor habberi olan varmıdır ?
-
aralık sonunda fln il ödeme ocak başında 240 dı geçen sene harçlara yapılan zam oranı buna da yansısa 300 bekliyorum :))
-
ocakta burslar yatırılmaya başlar. eylül ayından itibarren birikmiş olduğunu zannettiğiniz paralar YATMAZ :) her dönem konusu muhakkak olur. "olum 4 aylık para alcakmışız " gibi :) kartlarınız da ocak ayı itibariyle size söylenecek ziraat banka şubesinden alabilirsiniz.
-
livane bunu yazdı:
-----------------------------
ocakta burslar yatırılmaya başlar. eylül ayından itibarren birikmiş olduğunu zannettiğiniz paralar YATMAZ :) her dönem konusu muhakkak olur. "olum 4 aylık para alcakmışız " gibi :) kartlarınız da ocak ayı itibariyle size söylenecek ziraat banka şubesinden alabilirsiniz.
-----------------------------Aynen,toplu para falan almayacaksanız ocak 7 de 240 alırsınız.
-
çok saolun hocalar,daha çok varmış ya :)
-
265 falan olacak 1 ocakta belli olacak.
-
flassy bunu yazdı:
livane bunu yazdı:
-----------------------------Aynen,toplu para falan almayacaksanız ocak 7 de 240 alırsınız.
-----------------------------ilk burs 10 ocakta verilir bi dünya noter işi filan var oraya da bi 50 lira filan bayılacaksınız
zam gelecek bu yıl 280 filan dediler 300 olsa süper olur
-
aralıkta olacak ta ben 300 olacağını hiç sanmıyorum. olsa iyi olur tabi o ayrı konu
-
Hocalar yapılan zam ne zaman açıklanır ?
-
Peki yıl içinde en son ödeme ne zaman olacak ?
-
A_REX bunu yazdı:
Peki yıl içinde en son ödeme ne zaman olacak ?
-----------------------------burslar en son haziranda verilir
krediler okul hayatı boyunca devam eder