Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ?
-
A_REX bunu yazdı:
-----------------------------
Peki yıl içinde en son ödeme ne zaman olacak ?
-----------------------------başbakanlık haziran sonu
kredi ocak sonu
tabi okul bittikten sonra atıyorum 1.sınıfsın aldın bursu tatil oldu 3 aylık o ara burs devam eder
yani eğitim süresi içinde kesilmez devamlı ödenir
okul bittikten sonra başbakanlık alanların haziran'da son ödeme yapıyor kredi olanlar ocakta son ödeme yapılr (yada eylül idi tam hatırlamıyorum ama başbakanlık alanlardan sonra kesiliyor kesin biliyom onu)
-
HeadBanger bunu yazdı:
A_REX bunu yazdı:
-----------------------------burslar en son haziranda verilir
krediler okul hayatı boyunca devam eder
-----------------------------alakası yok lan bencır bende burs alıyorum 3 aydır çatır çatır yayyip baba bursu alıyom 240 :F
-
Kreyzi bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
A_REX bunu yazdı:
-----------------------------alakası yok lan bencır bende burs alıyorum 3 aydır çatır çatır yayyip baba bursu alıyom 240 :F
-----------------------------ne diyelim yarasın hocam :D
-
HeadBanger bunu yazdı:
A_REX bunu yazdı:
-----------------------------krediyi azami süreyi aşınca kesiyolarmı yasin ? mesela 2 senelik okuyorum 3e uzatınca kesiyorlarmı?
-
sallamayın la burs da yazın yatırılıyor, krediden farkı yok :D
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------peki bursu alamayanlar neden alamıyor o halde?
kredi senin paran olduğu için o parayı öğreniim süresince tatiller dahil olmak üzere her ay düzenli vermek zorunluluğunda.
ancak burs öğrenimine devam edebilmen için sana ek gelir sağlıyor okul olduğu zamanlar...
-
myblackworldweb bunu yazdı:
rebellisch bunu yazdı:
kredi senin paran olduğu için o parayı öğreniim süresince tatiller dahil olmak üzere her ay düzenli vermek zorunluluğunda.
ancak burs öğrenimine devam edebilmen için sana ek gelir sağlıyor okul olduğu zamanlar...
-----------------------------neye dayanarak söylüyorsun merak ettim
07/09/2011 240.00 T.C. Ziraat Bankası - AĞRI Şubesi AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ Burs 07/08/2011 240.00 T.C. Ziraat Bankası - AĞRI Şubesi AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ Burs 07/07/2011 240.00 T.C. Ziraat Bankası - AĞRI Şubesi AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ Burs 07/06/2011 240.00 T.C. Ziraat Bankası - AĞRI Şubesi AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ Burs 07/05/2011 240.00 T.C. Ziraat Bankası - AĞRI Şubesi AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ Burs 07/04/2011 240.00 T.C. Ziraat Bankası - AĞRI Şubesi AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ Burs 07/03/2011 240.00 T.C. Ziraat Bankası - AĞRI Şubesi AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ Burs 07/02/2011 240.00 T.C. Ziraat Bankası - AĞRI Şubesi AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ Burs 10/01/2011 240.00 T.C. Ziraat Bankası - AĞRI Şubesi AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ Burs
burs alıyorum ben ödeme bilgileri buyur bak
-
myblackworldweb bunu yazdı:
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------burs alıyorum benden iyi mi bileceksin :D