Burs Ve Kredi Çıkanlar Kyk
-
yeni açıklanmış ünili değillim ama ünililere lazım olur
artık gece açıklıyolar :)=
http://www.kyk.gov.tr/
-
hay a.q ya kredi çıkmış
-
çıksa bi dert çıkmasa ayrı bi dert 2 yıl önce aldım bu ayın sonunda 739 kağıt ödemem gerekiyo.
-
Hocam hatırlattığın çok iyi oldu yaw sağolasın... Yoksa ben bi hafta daha bakmazdım bu siteye :D
Kredi çıkmış :)
-
bana garezleri var hiç bi .ok çıkmıo :S
-
yawss babam kırk yılda bi tutarlı bişey yaptırmış 4. senem ankarada neler çektim ama iyki almamışım kredi nerden bulacaktım 700-800 ytl yi :|
-
Neden burs değil ki :( Kredi çıkmış ama nah alırım :D
-
Lan bana Allah'ın suyu yok xD Bari belediyeden aldığım bursu verseler lan xD Neyse
Öğrenim bide katkı kredisi çıkmış her halde verince açacaklar beni söke söke geri alacaklar paralarını amk xD Olsun lan yinede yiyecem bi tane manyak bi laptop almaya niyetlendim :| Ayda 200 versinler yeter.
Üniversite Adı: DİCLE ÜNİVERSİTESİ Fakülte Adı: FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ Bölüm Adı: MATEMATİK Öğrenim Kredisi: ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANDI Katkı Kredisi: KATKI KREDİSİ KAZANDI Banka Şubesi: TC.ZİRAAT BANKASI DİCLE ÜNİVERSİTESİ ŞUBESİ -
beyler katkı kredisi ile öğrenim kredisi arasında ne fark var ? bana ikiside çıkmış. ikisdemi geri ödemeli ayrıca ikisinden doplam ne kadar alırım :D
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
beyler katkı kredisi ile öğrenim kredisi arasında ne fark var ? bana ikiside çıkmış. ikisdemi geri ödemeli ayrıca ikisinden doplam ne kadar alırım :D
biri harcını öder öbürü nakit verir
-
DJ_Alper bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
biri harcını öder öbürü nakit verir
şimdi ben kayıt yenilerken para ödemiycekmiyim :|
Toplam Hit: 1917 Toplam Mesaj: 17