Burs Ve Kredi Çıkanlar Kyk
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
beyler katkı kredisi ile öğrenim kredisi arasında ne fark var ? bana ikiside çıkmış. ikisdemi geri ödemeli ayrıca ikisinden doplam ne kadar alırım :D
biri harcını öder öbürü nakit verir
şimdi ben kayıt yenilerken para ödemiycekmiyim :|
ben almadığım için bilemiyecem ama sanırım harç kadar para verirler sanabunları alıyorsunuz sonra çok kötü çıkacak poponuzdan acısı :)=
-
yavs banada kredi cıkmıs alsammı almasammı die düşünüom sene basında formu doldururken babam dediydi götüne güveniosan yaz bn yazmamıstım ama cıkmıs nese alsammı acep alırsam direk psp alcam:D yaf bunların geri ödemeleri nasıl oluo bilenler bi sölesinler yaf?
-
aga ödemeler bildiğim kadarıyla tabi sen hemen ödemek istemezsen iki yıl sonra başlıyo..öğr.kredisi 150ytl iken alanlar..3ayda 500ytl olarak geri ödediler..yani aylık 16,66 fazlalık..burdan pay biç..ama beyazeşya faizleri uygulandığından değişebilirliği var tabiki..
bide şöle bişey var..bu kyknın sistemi harbi mal..kuzenim okul bitirdi iki yıl daha yattı kredisi:D ödemeye gitti aq borcu çıkmadı:D
-
öğrenciler hakkında haciz işlemi başlatıyorlar ödemezsen vergi dairesine bildiriliyor yurt dışı yasağı konuyor mecbur o parayı ödeyeceksin
10 sene sonrada olsa mutlaka ödeyeceksin 2 yıl sonra adam akıllı iş bulamazsan çok göte gelirsiniz
-
abü haciz de neyimi hacizleyecekler üzerime bişi yok bni alsınlar zengin bi karıya satsınlar:D
-
ugur0 bunu yazdı:
abü haciz de neyimi hacizleyecekler üzerime bişi yok bni alsınlar zengin bi karıya satsınlar:D
Ömrünün sonuna kadar bir mal varlığın olmayacakmı? unutmaki aylık olarak faizleniyor böyle düşünüyorsun ama göte geleceksin sana söyleyeyim iş bulamazsan