Bursada Gezilebilecek Yerler?
-
Bsürekli takıldığım çekirdek kafe var. Görükleye girişte.
Güzel ortamdır. Öğrenci ortamları.
Hacı geldiğinde prometheusta olursa burda nargile yaparız. Gerçi protla sürekli nargiledeyiz :p
-
İsim olarak pek emin değilim ama çarşıda caminin karşısında bir yerde meşhur bir lokantada iskender yemiştim, yıllardır hala tadı damağımda.
Gezilecek yeri bilmem ama, oraya gitmişken iskender yenilmeden gelinmez, en az 1.5 porsiyon ohyşş.
-
bursa da enine boyuna bilmem ama cumalıkız a git. bursaya 10 km uzaklıkta bir yer. cumalıkız koruma altına alındıgından dolayı 100 yıldır hicbir yeri hatta en ufak evlerin catısı bile restore edilmiyor. yani cumalıkıza gittiginde 100 sene oncesini yaşayabileceksin.
-
sen gitme bosver gel benm yanıma takıl 2 gün :D:D
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Bsürekli takıldığım çekirdek kafe var. Görükleye girişte.
Güzel ortamdır. Öğrenci ortamları.
Hacı geldiğinde prometheusta olursa burda nargile yaparız. Gerçi protla sürekli nargiledeyiz :p
-----------------------------Yaparız hocam iyi olur valla :)
-
CiRKiN bunu yazdı:
-----------------------------sen gitme bosver gel benm yanıma takıl 2 gün :D:D
-----------------------------Hilton otelin daimi müşterisi ben kayseriden kaçıyorum :D
-
hoca yanlış anlama cami minare olmadan hani namaz kılmadan dolaşcak yer yokmu :) mesela kadıköy sahili gibi taksim meydanbı gibi :)
-
Telefirikle çık sarı alana karın üstünde mangal yap yada orada kücük yerler var oralarda salep olsun sıcak çok güzel şeyler satıyorlar şu mevsimde orası aklıma geldi hiçte pişman olmazsın sarı alana cıktıgına dağ havası iyi gelir. Veya transit uludağa kayakta olbilir. Sonra eğer taşşaklı mekan istiyorum diyosan fsm bulvarı tam senliktir çık cumartesi veya pazar gecesi klan mesela kopmalık güzel ortamdır damsız almazlar sölemedi deme : ) sonra git mudanyaya balık rakı yap mudanyada yıldız tepeye çık sabah güneşini izle. Sonra suare, kat 3 gibi mekanlara senin geleceğin tarihte ünlü bi isim gelicekse oraya gidebilirsin güzel olur. Sonra dağ yolu olabilir çok güzeldir hafif bi müzikle ve bursa şehrini izleyerek sana içemediğin şeyleri içiriri pişmanda olmazsın. Alışveriş yapıcam öyle rahatlamak istiyorum diyosanda insanların çok olduğu yerler var kent meydanı koru park carrefour gibi yerlerde bowling vs. bir çok güzel şeyler yapabilirsin. Şimdilik bunlar aklıma geliyo dahada cıkar bir çok şey eminim ki ama yazın olsaydı daha rahat olurdu bunlar araban yoksa bu soğuk havada gezmek pek iyi olmaz kanımca yani gezersinde fazla mekan değiştirmek zor olur.
Edit. hocam inkayadaki tarihi çınarı unuttum çok güzel tam kafa dinlemelik yerdir tavsiye edilir. bursa manzarası eşliğinde çay içmek ve oranın meyve tabağını komple bitirmek gibisi yok : )
-
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------Telefirikle çık sarı alana karın üstünde mangal yap yada orada kücük yerler var oralarda salep olsun sıcak çok güzel şeyler satıyorlar şu mevsimde orası aklıma geldi hiçte pişman olmazsın sarı alana cıktıgına dağ havası iyi gelir. Veya transit uludağa kayakta olbilir. Sonra eğer taşşaklı mekan istiyorum diyosan fsm bulvarı tam senliktir çık cumartesi veya pazar gecesi klan mesela kopmalık güzel ortamdır damsız almazlar sölemedi deme : ) sonra git mudanyaya balık rakı yap mudanyada yıldız tepeye çık sabah güneşini izle. Sonra suare, kat 3 gibi mekanlara senin geleceğin tarihte ünlü bi isim gelicekse oraya gidebilirsin güzel olur. Sonra dağ yolu olabilir çok güzeldir hafif bi müzikle ve bursa şehrini izleyerek sana içemediğin şeyleri içiriri pişmanda olmazsın. Alışveriş yapıcam öyle rahatlamak istiyorum diyosanda insanların çok olduğu yerler var kent meydanı koru park carrefour gibi yerlerde bowling vs. bir çok güzel şeyler yapabilirsin. Şimdilik bunlar aklıma geliyo dahada cıkar bir çok şey eminim ki ama yazın olsaydı daha rahat olurdu bunlar araban yoksa bu soğuk havada gezmek pek iyi olmaz kanımca yani gezersinde fazla mekan değiştirmek zor olur.
Edit. hocam inkayadaki tarihi çınarı unuttum çok güzel tam kafa dinlemelik yerdir tavsiye edilir. bursa manzarası eşliğinde çay içmek ve oranın meyve tabağını komple bitirmek gibisi yok : )
-----------------------------
Hocam ilk olarak tesekkur ederim ikinci olarak bu fsm bulvari tam olarak nerede.