Bursalı Müridler Konaklamada Yardım.
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------
komutan logar niye dünyalıları sevmiyordu :P =)
-----------------------------ordaki yer aksaray deilmiydi hacı hehe :D
-----------------------------walla hoca bilmiyorum ki hiç =)
kurcalamayak orasını =)
-
Neyse konu sapmasın ya bilen varsa sölesin yoksa yoruma gerek yok. Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler tekrardan.
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------Protesto bunu yazdı:
bursalılar biraz ..... :| nese
-----------------------------akıLLı oLun. Hepsi Sizden Delikanlıdır...adana ve kazan olaylarını unutmayın ! siz topukdunuz ... sizin gibilere denir asıL .. AnkaraLıyım Ama Bursalılar Kardeşimdir ! BursAnkara !
----------------------------Eyvallah birader, Bursalı tanımamış herkes söyler bu lafı ama unide beni tanıyanlar da senin gibi delikanlı görmedik diyo!!
Gurur duyuyorum Bursalı olmakla, çok delikanlı sağlam memleket.
-
O Bursa`lılara laf atanların infolarında bakınca tamam dedim.................................
-
Protesto bunu yazdı:
-----------------------------nesesi şeftalımı hacı:D
-
Prometheus bunu yazdı:
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------akıLLı oLun. Hepsi Sizden Delikanlıdır...adana ve kazan olaylarını unutmayın ! siz topukdunuz ... sizin gibilere denir asıL .. AnkaraLıyım Ama Bursalılar Kardeşimdir ! BursAnkara !
----------------------------Eyvallah birader, Bursalı tanımamış herkes söyler bu lafı ama unide beni tanıyanlar da senin gibi delikanlı görmedik diyo!!
Gurur duyuyorum Bursalı olmakla, çok delikanlı sağlam memleket.
Ankaralıyı Ve Bursalıyı Tanımaları İçin Yazdım Bu Yazıyı Zaten :) Medyayı Satın Almışlar Atıp Tutuolar :) -
Walla oraya nie gidiyosun
-
Protesto bunu yazdı:
-----------------------------Bursa'nın altı evliya üstü eşkiya bi gel istersen gör kim daha delikanlı seni üstte oyarlar altta yıkar mesara koyarlar ;)
-
under_king bunu yazdı:
-----------------------------Bursa'nın altı evliya üstü eşkiya bi gel istersen gör kim daha delikanlı seni üstte oyarlar altta yıkar mesara koyarlar ;)
-----------------------------doru :) git bakalım orda söyle bu sözünü :)
-
Protesto bunu yazdı:
-----------------------------n'olur bursaya gel oburgun seni milenyum da görürüz :))