Bursalı Müridler Konaklamada Yardım.
-
La iyiki bi bursaya sevgilimizin yanına gidecek olduk :) Tmm ben buldum kalcak yer :)
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------Protesto bunu yazdı:
bursalılar biraz ..... :| nese
-----------------------------akıLLı oLun. Hepsi Sizden Delikanlıdır...adana ve kazan olaylarını unutmayın ! siz topukdunuz ... sizin gibilere denir asıL .. AnkaraLıyım Ama Bursalılar Kardeşimdir ! BursAnkara !
----------------------------Eyvallah birader, Bursalı tanımamış herkes söyler bu lafı ama unide beni tanıyanlar da senin gibi delikanlı görmedik diyo!!
Gurur duyuyorum Bursalı olmakla, çok delikanlı sağlam memleket.
-----------------------------Ankaralıyı Ve Bursalıyı Tanımaları İçin Yazdım Bu Yazıyı Zaten :) Medyayı Satın Almışlar Atıp Tutuolar :)
-----------------------------hoca sen ankaragüçlüyüz demişin acaba nie bursayı koruosun
du bi tahmin ediyim acaba bursa ve ankaragüçünün
Beşiktaşa karşı olduklarından olmasın
hoca buraya futbol karıştırmayın lütfen
-
1. Bursa ve Ankaragücü kardeş takımdır.
2. Bursalı ve Ankaralılar birbirini sever dosttur. (Genelleme)
3. Beşiktaşla uzaktan yakından bi alakası yoktur.
4. Pc error'un Bursa'yı korumak istemesinde futbol'un bi alakası yoktur herseyi anlamak istediğinis gibi anlamayın.
-
bursalı muhabbetini keser misiniz :)
ben de bir iki haftaya kız arkadaşımı görmek için bursaya gidebilirim ucuz bi yer arıyorum kaplıcalarda konaklama ucuzmuş günlük 25 ytlye buldum, sizin tavsiyeniz var mı? Merkeze yakın olursa iyi olur. Şimdiden sağolun.düzeltme: arkadaş da kız meselesinden gidiyormuş. Bursalı kızlar müridleri etkiliyor demek ki :)
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------bursalı muhabbetini keser misiniz :)
ben de bir iki haftaya kız arkadaşımı görmek için bursaya gidebilirim ucuz bi yer arıyorum kaplıcalarda konaklama ucuzmuş günlük 25 ytlye buldum, sizin tavsiyeniz var mı? Merkeze yakın olursa iyi olur. Şimdiden sağolun.düzeltme: arkadaş da kız meselesinden gidiyormuş. Bursalı kızlar müridleri etkiliyor demek ki :)
otel fiyatlarından haberim yok ama şurdan bakabilirsin tıkla yada bikaç otele fiyatları sorabilirim..yardım edebileceğim başka bişe warsa msn, tel verebilirim..
-
KGD bunu yazdı:
-----------------------------hoca sen ankaragüçlüyüz demişin acaba nie bursayı koruosun
du bi tahmin ediyim acaba bursa ve ankaragüçünün
Beşiktaşa karşı olduklarından olmasın
hoca buraya futbol karıştırmayın lütfen
-----------------------------aynen under_kingin dediklerine katılıyorum senin yorumun hakkında ben futbolu şimdiye kadar karıştırmadım zaten bakınca bnm Ankaragüçlü olduğum hemen anlaşılıo ama bjkyi olaya katınca artık girmek istedim bu işin bjkle alakası yok öğrenin artık bunu, bu hikayeyi siz okumamışsınızdır bile belki ama bu kardeşlik bize şehidin emaneti.....
nese konu sapmasın uzatmayalım
-
Üniversite hayatm boyunca bursalılara karşı acaip yakıstırmalar yapıldıgına rasladm bunu söyleyen adamlarda kaşından kıcından kıl alan dier büyük şehirlerde yaşayan hayatnda bursaya gelmemiş insanlardı , sordugun zmn da bülent ersoy , fatih ürek bursalıymış o yüzden , bi kere bülent ersoy trabzonlu fatih ürekde erzurumlu , bunlar bursalı olsa bile bütün memleket ibnemidir yani ? böyle bi genellme yapabilirmiyiz eğer yapabilirsek bende istanbulda el ele dolaşan erkek gördüm bütün istanbula ibne derim ozmn..
-
under_king bunu yazdı:
-----------------------------Bursa'nın altı evliya üstü eşkiya bi gel istersen gör kim daha delikanlı seni üstte oyarlar altta yıkar mesara koyarlar ;)
hayırdır hoca ne ayak ... espiri mahiyetindeki bi mevzudan neler çıkarmışsın ... oymuş gömmüş yollamışsında haberimiz yok amk ... oymaya çok meraklıysan beklerim... sanaldan konuşmak kolaydır ...bakırköy yayla alayına neyse anladın sen onu
-
Protesto bunu yazdı:
under_king bunu yazdı:
-----------------------------Bursa'nın altı evliya üstü eşkiya bi gel istersen gör kim daha delikanlı seni üstte oyarlar altta yıkar mesara koyarlar ;)
hayırdır hoca ne ayak ... espiri mahiyetindeki bi mevzudan neler çıkarmışsın ... oymuş gömmüş yollamışsında haberimiz yok amk ... oymaya çok meraklıysan beklerim... sanaldan konuşmak kolaydır ...bakırköy yayla alayına neyse anladın sen onu
Pro uzatma bi espridn kawga ckardnzz a.k :| -
Mylitta bunu yazdı:
Protesto bunu yazdı:
under_king bunu yazdı:
Pro uzatma bi espridn kawga ckardnzz a.k :|
-----------------------------hoca bırak amk bir espiridir yazmışız konuyada... ilk mesajlara baktım tepki eywallah ...
iş oyma gömme işine gelince sikerim böyle işin geleceğini tavuk gömüyor sanki amk ...
ama olur böyle vakalar.... sanaldelikanlıdır böyleleri