Bursalılara Niye Şöyleböyle Derler?
-
Bursalılara Niye ŞöyleBöyle Derler?
270 Konyalılar neden sevilmez?
1750 ne lan bu şehirlerinizle derdiniz mi var :D
cold olm sende varmı bi arıza :|
-
ya ne alekesi var gençler :) bursa evliyalar şehridir öyle demeyin kutsal memlekettir...
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------
türkiyenin tek gay kuruluşu gökkuşağı derneği bursada açıldı.türkiyedeki bütün gayler dünya eşcinseller gününde bursada toplanıyor.bunlardamı tesadüf?
Hacım travestiler hakında pekde bilgiliymişssin hehehe yoqsam onlarlamı yatıp kalkıyon hacı :)))))) şaka şaka kızmafoxxxLY bunu yazdi:
koptum walla :)))))
-
bnm var tanıdıgım 3 tane bursalı verici erkek xD
tesadüf müdür bilinmez ama cumartesi aksamı pendik ten minibüs ile gebzeye gelirkene gebzeye girdigimizde minibüste 3 kişi kalmıstık 2 si çarşıda indi artık bi minibüscü ve bn kaldım en ön koltukta oturuytorum şöförün yanında
nese şöför sordu bana nerde incen abü dedim inönü mahallesi fln adam tmm dedi nerelisin sen dedi bana ( tipimi begenmedi sanırım ) tokatlıyım abü dedim xD sonra deidm sen nerelisin ben bursalıyım ! dedi xD ben birden güldüm :D dedi ne gülüon lan hiç aklıam bişi geldi abü dedim ondan sonra şaka şaka ben ankaralıyım dedi eki eki iii dedim bnde sonra bana sordu varmı bursalı arkadasın ! ( oha ! ) var abü 2-3 tane dedim dedi veriolarmı evet veirolar dedimde ben hiç vurmadı mdedim :D erkek sikceme elimi skerim daha ii muhabbeti fln demesin mi bana numaralarını versene ben bigün vuryim onlara xD
bendeki cevap : abi şöle sagda iniyim ben şimdi aklıma geldi bi işim wardıda :D
tam inerkene adam dedi numaran ıverde sana ulasıyım su arklarını yolla bana :D
ben : abi kalsın yha valla cocuklara acıdım birden ...
adam nie böle dedi benmi şanssızım anlamadım biraz daha konussak adam benden de isticek aq
buda böle bi olay
minibüs şöförlerini kınıyorum :D
-
bursadaki ipnelerin %90 doğu dan gelme
-
Bursa'nin hemen her yerini gezmisimdir. Insanlari sicak kanlidir ama o sehrin insani degilsen seni kabullenmeleri biraz zor oluyormus gibi, yani yabanciysan soguklar... Ayrica hic de top mop kaynayan bir sehir degil, ama biraz estetige duskunler:D:D
-
SariCoCuK bunu yazdı:
-----------------------------jayde bunu yazdı:
türkiyenin tek gay kuruluşu gökkuşağı derneği bursada açıldı.türkiyedeki bütün gayler dünya eşcinseller gününde bursada toplanıyor.bunlardamı tesadüf?
Hacım travestiler hakında pekde bilgiliymişssin hehehe yoqsam onlarlamı yatıp kalkıyon hacı :)))))) şaka şaka kızmafoxxxLY bunu yazdi:
koptum walla :)))))
-----------------------------nie kopuyosun kardeşim alla alla :)
yok foxxly sağlamım tıkır tıkır maşallah =) hem bursalı deilim sadece bursada yaşıorum :P
-
amk ben bursadayım
bursada 10 yıldır gördüğüm top, trvestileri istanbulda 1 günde gördüm ona bakarsan :D
-
ben 13 yıldır bursadayım ama iş icin eskisehire gittim 2 gunde kac tane tro gordum sayamadım bile
bursayı bu kadar konuscagınıza baska bi mantıklı bisey yapalım bilgilerimizi paylasalım ha dogru ilk toplar dernegi bursada gökkusagı evlerinde acıldı amq bende bunu atölye hocamdan ogrenmistim derste :D bence cok abartı oldu gelin yasayın az ben okadar zamandır bursada amq 2 tanedne baska gormedim adamlar gaylarin sehri yaptılar burayı ya
-
Aloryan bunu yazdı:
-----------------------------ben 13 yıldır bursadayım ama iş icin eskisehire gittim 2 gunde kac tane tro gordum sayamadım bile
bursayı bu kadar konuscagınıza baska bi mantıklı bisey yapalım bilgilerimizi paylasalım ha dogru ilk toplar dernegi bursada gökkusagı evlerinde acıldı amq bende bunu atölye hocamdan ogrenmistim derste :D bence cok abartı oldu gelin yasayın az ben okadar zamandır bursada amq 2 tanedne baska gormedim adamlar gaylarin sehri yaptılar burayı ya
-----------------------------al işte bi de eskişehire laf geldi.çizerim seni :D
tamam doğrudur, eskişehirde geceleri ortalığa çıkan bi 5-6 totoş var.sen de geceleri çarşıda falan dolaştıysan bunları görmen doğal çünkü çarşı karakolu o tarafta ve her gece orayı ziyaret ediyorlar.
ayrıca küçük şehir olması da bunların ön plana çıkmasını sağlıyor.ama 5-6 yani en fazla 10 tanedir totoş sayısı..