folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bursayı Bilen Hocalarım

Bursayı Bilen Hocalarım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertacgs
    sertacgs's avatar
    Erkek

arkadaşlar mudanyadayım bu sene geldim buraya. yarın ales sınavı var görükle kampüsünde. kendi arabam var mudanya bursa yolundan yardırsam oraya nasıl ulaşırım. ya da metroyla falan gidiliyormu emek durağına kadar gitsem de ordan metroya binsem nasıl giderim görükleye

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

Emekten metroya binersen paşa çiftliğinde veya acemlerde iner ters istikametten gelen üniversite metrosuna binip rahatlıkla gidersin kardeş.

Edit: Yolları fazla bilmem ama şuna bi bak istersen. Buna

Edit 2: Hacı bi türlü yol tarif linki veremedim sen linkten yol tarifi alırsın arabayla gidiceksen. 

MiqRoP tarafından 16/Kas/13 20:43 tarihinde düzenlenmiştir

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDCouRaGe
    MaDCouRaGe's avatar
    Erkek

Küçük sanayi de bırakıp ordan metroyla üniversitenin içine kadar gidersin, arabayı bırakıp metroyla gitmek çok mantıklı yoksa üniversitede çok park yeri arıyosun rezalet oluyor.. görükleyede bırakabilirsin arabayı ordan minübüs veya otobüsle gitmekte kolay olur

NORMALİDE BİZİ BULMAZ Kİ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek

bademli kavsagında gorulleye giden otoyol var oradan tabelaları tarif ederek (izmir yolu) uludag üniversitesine gidebilirsin..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

hocam arabayla üniye kadar git görükle kampüsünde okuyorum uludağ ünide park sorunu yaşamazsın yüz ölçümü olarak bayaa büyük , mudanya yolundan geldin emek durağından sonra metro yolunu takip et ana yoldan dümdüz git sonra şehrin batısına doğru döneceksin izmir yolundan dümdüz gidip üniversiteyi çok kolay bulursun ama yolları hiç bilmiyorsan biraz sıkıntıda olabilir , sen kendin dediğin gibi emekten metroya binip acemler istasyonunda inip oradan uludağ üniversitesi yazan metroya bineceksin , son durak üni zaten arabaylada gidersin aslında bi yol tarifi bakayım ben netten 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDCouRaGe
    MaDCouRaGe's avatar
    Erkek

Normal zamanda sıkıntı olmuyo fakat sınaca herkez arabayla gelince park yeri işkenceye dönüyo

NORMALİDE BİZİ BULMAZ Kİ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertacgs
    sertacgs's avatar
    Erkek

sabah sabah bulamassak sıkıntıya gireriz işi riske etmeden ben en iyisi emekten metroyla ulaşayım arkadaslar. teşekkür ederim yardımınız içn

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

emek uygundur. hem otopark var orada

Anarsistherif...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

Sınav zamanı boş yer bulamaya bilirsin aleste durum ne olur bilmiyorum ama ygs veya lysde park yeri bulunmuyordu. Arabayla git görüklede bırakır dolmuşla gidersin kampüse.

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

arabaya gerek yok. emeğe kadar git ordan metro ile devam. 

İmzalamazsam ne olcak?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutum
    tutum's avatar
    Erkek

metro candır

https://youtu.be/-bvKwS7GeVs
Toplam Hit: 1764 Toplam Mesaj: 18