Bursayı Bilen Hocalarım
-
arkadaşlar mudanyadayım bu sene geldim buraya. yarın ales sınavı var görükle kampüsünde. kendi arabam var mudanya bursa yolundan yardırsam oraya nasıl ulaşırım. ya da metroyla falan gidiliyormu emek durağına kadar gitsem de ordan metroya binsem nasıl giderim görükleye
-
Emekten metroya binersen paşa çiftliğinde veya acemlerde iner ters istikametten gelen üniversite metrosuna binip rahatlıkla gidersin kardeş.
Edit: Yolları fazla bilmem ama şuna bi bak istersen. Buna
Edit 2: Hacı bi türlü yol tarif linki veremedim sen linkten yol tarifi alırsın arabayla gidiceksen.
MiqRoP tarafından 16/Kas/13 20:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Küçük sanayi de bırakıp ordan metroyla üniversitenin içine kadar gidersin, arabayı bırakıp metroyla gitmek çok mantıklı yoksa üniversitede çok park yeri arıyosun rezalet oluyor.. görükleyede bırakabilirsin arabayı ordan minübüs veya otobüsle gitmekte kolay olur
-
bademli kavsagında gorulleye giden otoyol var oradan tabelaları tarif ederek (izmir yolu) uludag üniversitesine gidebilirsin..
-
hocam arabayla üniye kadar git görükle kampüsünde okuyorum uludağ ünide park sorunu yaşamazsın yüz ölçümü olarak bayaa büyük , mudanya yolundan geldin emek durağından sonra metro yolunu takip et ana yoldan dümdüz git sonra şehrin batısına doğru döneceksin izmir yolundan dümdüz gidip üniversiteyi çok kolay bulursun ama yolları hiç bilmiyorsan biraz sıkıntıda olabilir , sen kendin dediğin gibi emekten metroya binip acemler istasyonunda inip oradan uludağ üniversitesi yazan metroya bineceksin , son durak üni zaten arabaylada gidersin aslında bi yol tarifi bakayım ben netten
-
Normal zamanda sıkıntı olmuyo fakat sınaca herkez arabayla gelince park yeri işkenceye dönüyo
-
sabah sabah bulamassak sıkıntıya gireriz işi riske etmeden ben en iyisi emekten metroyla ulaşayım arkadaslar. teşekkür ederim yardımınız içn
-
emek uygundur. hem otopark var orada
-
Sınav zamanı boş yer bulamaya bilirsin aleste durum ne olur bilmiyorum ama ygs veya lysde park yeri bulunmuyordu. Arabayla git görüklede bırakır dolmuşla gidersin kampüse.
-
arabaya gerek yok. emeğe kadar git ordan metro ile devam.
-
metro candır