folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bursayı Bilen Hocalarım

Bursayı Bilen Hocalarım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

En basit şekilde Mudanyadan yardır esentepe(fatih sultan mehmet bulvarı) lambalarına.

Bulvarın içerisine gir. Bulvarın sonunda sağa doğru dönüceksin ana yola bağlanıcaksın izmir yoluna.

İzmir yolundan dümdüz yardır görükleye gidiyor zaten

Yada EMEK tarafında metroyu görünce biryerlere parket. Bin metroya, Acemlerde in karşı durağa geç. 2 numaralı metro gelicek Uludağ Üniversitesi yazar zaten üniversitenin içine kadar gidiyor. Sınavım üniversitede değil diyorsan Küçük sanayide in tepeden bir bak minibüslerin olduğu yöne doğru git ordan görükle minübüslerine bin.

Branxian tarafından 17/Kas/13 12:07 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    Branxian bunu yazdı

En basit şekilde Mudanyadan yardır esentepe(fatih sultan mehmet bulvarı) lambalarına.

Bulvarın içerisine gir. Bulvarın sonunda sağa doğru dönüceksin ana yola bağlanıcaksın izmir yoluna.

Yada EMEK tarafında metroyu görünce biryerlere parket. Bin metroya, Acemlerde in karşı durağa geç. 2 numaralı metro gelicek Uludağ Üniversitesi yazar zaten üniversitenin içine kadar gidiyor. Sınavım üniversitede değil diyorsan Küçük sanayide in tepeden bir bak minibüslerin olduğu yöne doğru git ordan görükle minübüslerine bin.

Hocam oraya kadar gelmesine gerek yok. Ben de mudanya'da ikamet ediyorum, mudanya'dan bursa istikametine ilerlerken emek'e gelmeden özdilek'in ordan izmir yoluna giriş var zaten.  ;)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı
    Branxian bunu yazdı

Hocam oraya kadar gelmesine gerek yok. Ben de mudanya'da ikamet ediyorum, mudanya'dan bursa istikametine ilerlerken emek'e gelmeden özdilek'in ordan izmir yoluna giriş var zaten.  ;)

Aa doğru orayı unutmuşum. :))

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertacgs
    sertacgs's avatar
    Erkek

arkadaşlar korupark otoparkına çekip metroyla gittim ama arabayla gitmediğime pişman oldum üniversite sakindi park sorunu yoktu bir hocamızın dediği gibi özdileğin ordan izmir yoluna sapıp üniversiteye yardırabilirdim neyse hayırlısı böyleymiş :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek

haco google map aç ordan bulunduğun yerden universiteye yol tarifi al gidersin kolay zaten mudanyadan bursaya gelince geçit deki özdilekin karşısından otobana gir izmir yolunu takip et gersini maptan bak daha iyi hafızana kazınır.

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertacgs
    sertacgs's avatar
    Erkek
    Aloryan bunu yazdı

haco google map aç ordan bulunduğun yerden universiteye yol tarifi al gidersin kolay zaten mudanyadan bursaya gelince geçit deki özdilekin karşısından otobana gir izmir yolunu takip et gersini maptan bak daha iyi hafızana kazınır.

sağol hocam bugün gittik bir şekilde bir dahakine özdiğekten bağlanırım artık. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mkrp
    mkrp's avatar
    Erkek

bence hiç şehir trafiğine girmeden özdileğin ordan otobana girip 15 dkda kampüsde olursun tabelaları takip et sadece ve park sorunu imkansız sınavın hangi fakültede park yeride tarif edeyim bilinmedik 

edit: okumamışım son mesajları

mkrp tarafından 17/Kas/13 21:15 tarihinde düzenlenmiştir

İnsanlar kahramanları oynuyorlar; çünkü korkaklar. Azizleri oynuyorlar; çünkü kötü ruhlular. Suikastçıyı oynuyorlar; çünkü yanıbaşlarındaki komşularını öldürmek için yanıp tutuşuyorlar. İnsanlar oynuyorlar ; çünkü doğuştan yalancılar!!!
Toplam Hit: 1780 Toplam Mesaj: 18