Burun Kanaması
-
Çocukluktan beri olan bişey bu bende. Bebeyken hastaneye götürmüşler doktor o an kanaması gerekiyo demiş müdahele edebilmem için sonra bugune kadar hala gitmedim. Ara ara kanar geçerdi.
Ancak sıkıntı şu son 2 haftadır korkunc derecede arttı bugunde tavan yaptı. Pazartesi için randevu aldım kulak burun boğazcıdan gidip görecez bakalım nolcak.
Aynı şikayetten tedavi olan var mı? Damarı yakıyolarmış diye duydum sonrasında hiç kalıyo mu kanamalar vs vs?
-
damar yakma tedavisi tavsiye etmem dayanamazsın.doktora git muhtemelen damar incelmesi çatlaması vardır.çeşitli ilaçlarla tedavisi mümkün.en son çare damar yakma tedavisi. ama yinede sen bilirsin.yorumlara aldanarak kendini yönlendirme vebal altında kalmayalım.
-
işin sonucunda doktora gidicem yorumlarda daha önceden bilgisi olan var mı diye bakmak istiyorum.
Damar yakmayı genel olarak tavsiye etmiyorlar ama tek çarede o gibi duruyor :\
-
Bu konuda Barış Yiğit tecrübelidir bildiğim kişisel çözümler üstüne yorum yapabilir. Yakma olayının iş gördüğünü gördüm ama tabi tercih sizin..
-
Konu sahibinin affına sığınarak bir soru sorucam
Benim burnumda hassas durdukyere kanamaz ama darbe aldıgında kanıyor ? bunun için bir çözüm var mı ? darbe aldıgında kanamamasını istiyorum
Yani boxsörlere birşey yapıyorlarmış burunları yumrukdan etkilenmiyormuş diye duydum ama tam emin değilim
-
kuzenın yaptırmıstı ondan sonra pek kanaması olmadı yaz aylarında bıraz sıcak oldugu donemlerde guneste kalırsa herkes gıbı onunda burnu kanıyor tedavi ol bence dahada sıkıntı çekersın
-
geçen kanal D deki doktorum programında uzun uzun bahsettiler
http://saglik.kanald.com.tr/video/burun-kanamasi-nasil-tedavi-edilir.htm
bakamadım idm yüzünden bi sen izle. Kimseden duyduğun hatta burda okuduklarınada bakma sen. Git doktora
-
pazartesi önce devlet tatmin etmezsede özele gidicem. Bi ilerleme olduğunda yazıcam burda arkadaşlar. teşekkürler herkese
-
aynı durum bende son bir yıl hariç sureklı kendını tekrar ediyordu hjm damar zedelenmesi buyuk ihtimal psikoljik durumunda bu durumu ortaya cıkarıyor olabilir. bilmiyorum neden artık bayadır kesti... geçmiş olsun. sonucu yazarsın takipteyim....
-
Pazartesi sabahı oldu hastaneye gitmek üzere yola çıktım randevu saatime 5 dakka kaldı bende hastenin önündeyim yabancı bi tel aradı beni doktorun hastalandığını ve randevumu iptal ettiklerini söyledi.
Herhangi bir alternatifde sunmuyolar amk öğleden sonra gel seni başka bi doktora gösterelim gibisinden, ölsek sikinde değil kimsenin. Nese bu işin peşini bırakmayacağım daha. Tekrar devlet ve özel hastane denemem olacak. Yılbaşından sonraya kaldı.
-
Kardeşim Genellemede Tansiyon Olarak Nitelendirilir Fakat ALLAH Göstermesin RABBİM Esirgesin Bazende bu sonuclar " ciddi " bir durum olarak nitelendirilebilir. Ancak bunun kesin çözümü için herhangi bir sağlık ocağı yada herhangi bir hastane gibi bir yerde kan testi ve gerekli testlerden sonucun ne olduğu anlaşılabilir. Dikkat etmeni önerir , Aynı Zamanda da bu kadar nie gec kaldığını sormakla birlikte kızmaktayım !