folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Burun Kanaması

Burun Kanaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

Çocukluktan beri olan bişey bu bende. Bebeyken hastaneye götürmüşler doktor o an kanaması gerekiyo demiş müdahele edebilmem için sonra bugune kadar hala gitmedim. Ara ara kanar geçerdi.

Ancak sıkıntı şu son 2 haftadır korkunc derecede arttı bugunde tavan yaptı. Pazartesi için randevu aldım kulak burun boğazcıdan gidip görecez bakalım nolcak.

Aynı şikayetten tedavi olan var mı? Damarı yakıyolarmış diye duydum sonrasında hiç kalıyo mu kanamalar vs vs?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

damar yakma tedavisi tavsiye etmem dayanamazsın.doktora git muhtemelen damar incelmesi çatlaması vardır.çeşitli ilaçlarla tedavisi mümkün.en son çare damar yakma tedavisi. ama yinede sen bilirsin.yorumlara aldanarak kendini yönlendirme vebal altında kalmayalım.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

işin sonucunda doktora gidicem yorumlarda daha önceden bilgisi olan var mı diye bakmak istiyorum.

Damar yakmayı genel olarak tavsiye etmiyorlar ama tek çarede o gibi duruyor :\

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek

Bu konuda Barış Yiğit tecrübelidir bildiğim kişisel çözümler üstüne yorum yapabilir. Yakma olayının iş gördüğünü gördüm ama tabi tercih sizin..

Ben Mevlana değilim.. Adam ol öyle gel..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek

Konu sahibinin affına sığınarak bir soru sorucam

Benim burnumda hassas durdukyere kanamaz ama darbe aldıgında kanıyor ? bunun için bir çözüm var mı ? darbe aldıgında kanamamasını istiyorum

Yani boxsörlere birşey yapıyorlarmış burunları yumrukdan etkilenmiyormuş diye duydum ama tam emin değilim

Gimme Some Tits
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

kuzenın yaptırmıstı ondan sonra pek kanaması olmadı yaz aylarında bıraz sıcak oldugu donemlerde guneste kalırsa herkes gıbı onunda burnu kanıyor tedavi ol bence dahada sıkıntı çekersın 

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

geçen kanal D deki doktorum programında uzun uzun bahsettiler

http://saglik.kanald.com.tr/video/burun-kanamasi-nasil-tedavi-edilir.htm

bakamadım idm yüzünden bi sen izle. Kimseden duyduğun hatta burda okuduklarınada bakma sen. Git doktora

İmzalamazsam ne olcak?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

pazartesi önce devlet tatmin etmezsede özele gidicem. Bi ilerleme olduğunda yazıcam burda arkadaşlar. teşekkürler herkese

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

aynı durum bende  son bir yıl hariç sureklı kendını tekrar ediyordu hjm  damar zedelenmesi buyuk ihtimal   psikoljik durumunda  bu durumu ortaya cıkarıyor olabilir. bilmiyorum neden artık bayadır kesti... geçmiş olsun.   sonucu yazarsın takipteyim....

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

Pazartesi sabahı oldu hastaneye gitmek üzere yola çıktım randevu saatime 5 dakka kaldı bende hastenin önündeyim yabancı bi tel aradı beni doktorun hastalandığını ve randevumu iptal ettiklerini söyledi.

Herhangi bir alternatifde sunmuyolar amk öğleden sonra gel seni başka bi doktora gösterelim gibisinden, ölsek sikinde değil kimsenin. Nese bu işin peşini bırakmayacağım daha. Tekrar devlet ve özel hastane denemem olacak. Yılbaşından sonraya kaldı.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kardeşim Genellemede Tansiyon Olarak Nitelendirilir Fakat ALLAH Göstermesin RABBİM Esirgesin Bazende bu sonuclar " ciddi " bir durum olarak nitelendirilebilir. Ancak bunun kesin çözümü için herhangi bir sağlık ocağı yada herhangi bir hastane gibi bir yerde kan testi ve gerekli testlerden sonucun ne olduğu anlaşılabilir. Dikkat etmeni önerir , Aynı Zamanda da bu kadar nie gec kaldığını sormakla birlikte kızmaktayım !

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
Toplam Hit: 1561 Toplam Mesaj: 17