Burun Kanaması
-
Aynı problem bende de vardı lisedeyken burnumdan ameliyat aldım genel anesteziyi çaktılar o gün bugündür nadir kanar önerim doktor ameliyat derse lokal değil genel anestezi olsun yoksa kütür kütür sesleri duyuyormuşsun :) bi de genelin kafası bi farklı tabi :)
-
benimde olur. Başım falan çok ağrıdığında kanar ara ara. Bence iyi birşey çünkü beyindeki kan basıncını falan ayarlıyor
-
Konuya girmez olaydım elim ayağım titriyor şerefsizim kan tutar beni.
Geçmiş olsun hocam inşallah tedavisi acısız olur.
-
Benim cok yakin bi arkadasimin durumuda senin gidiydi,
Durdukyere kanardi o okadar alistiki sanki sivilcesi kaniyomus gibi davranirdi,kanama sicak soguk yuksek sitres dinlemiyo herhangi bi anda ve zamanda tabi bu hergun olan degil ara ara oluyodu belki ayda bir,belki daha nadir
Bigun ogle bi kanamaya basladiki durmadi bi 15 dakika boyunca hic azalma olmadan ince ince suzuluyodu doktora gittik. Ben burnuna ucunda krem gibi bisi olan uzuuuuun bi cibigi sokarlarken cikdim
Yapfiklari tedavi yakmaymis, doktor sonradan kilcaldamarlardaki peoblemden dolayi oldugunu soyledi
Ama yakma isi cidden aci veriyomus
Ama o gunden beride bi sikayeti olmadi
-
başımın ağrığı zaman muhakak kanar burnum. bizde ırsi babamda aynısı oluyor eğer kanama olmuyorsa baş ağrısından duramıyorum.
-
Kanama bazen iyidir hocam baş ağrını alır örnek dedemde bi hastalık var baya tehlikeli burnu kanadı doktora felan götürdük burnu kanamasaydı çok daha kötü olabilirdi iyiki burnu kanamış vs.vs demişti.
bide hocam çok kurcalama