folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Burun Küçültme Amelyatı ?

Burun Küçültme Amelyatı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Beyler internetten biraz arastırdım ama kesin bilgiye ulaşamadım bi sürü yolu varmıs lakin amelyat olabilecek burunları yazmamışlar :))

Mesela benim burnum çok büyük laz burnuna benzemiyo ama kemik yapısı çok büyük ve uzun.babamdada öyle genetik yani...

eli yüzü düzgün kafa biçimi iyi tertemiz bembeyaz bi delikanlıyım ama burun işi bozuyor. burnumu normal ölçülere getirtmek istiyorum. fakat burnumun kemik yapısı iri oldugundan ne gibi bi problemler çıkabilir bilmiyorum. uzman doktora görünmedim zamanım yok muayene olmaya şimdilik...

size sorum belirli bi ölçüsü varmı küçültme amelyatlarının ve parası ortalama ne kadar. Güzelleştirmek için istemiyorum sadece çok büyük küçültsünler istiyorum :S

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Bi yumrukla burnunu küçültebilirim çok fazla parada istemem :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

MUHRIP bunu yazdı:
    -----------------------------

Bi yumrukla burnunu küçültebilirim çok fazla parada istemem :)

zaten yumrukla yamuldu birazda ondan istiyorum. hemde ciddi şekilde yamuldu çatlak vardı kendi kendine kapandı doktora gitmedim. felsefe hocamız yumruk atmıştı... bende misilleme olarak arabasının camını kırıp lastiklerini patlattım :))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

istatikler kadınların uzun burunlu erkekleri seksi bulduklarını söylüyor

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

1 ) Burnu küçük olanın ..... küçük olur :D

2) benim burnum kırık halada öyle duruyo bana bi zararı yok git bi hafta rinoplasi ameliyatından çıkanları izle anlarsın ne demek istediğimi ayrıca ameliyat oldum kurtuldum falanda yok ipler falan çıkıo burundan 6 aydabir onlarla uğraş

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Pisibaliqi bunu yazdı:

2) benim burnum kırık halada öyle duruyo bana bi zararı yok git bi hafta rinoplasi ameliyatından çıkanları izle anlarsın ne demek istediğimi ayrıca ameliyat oldum kurtuldum falanda yok ipler falan çıkıo burundan 6 aydabir onlarla uğraş

Seninde .... kırık o zaman hoca ;)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Pisibaliqi bunu yazdı:

hocam arastırdım iyice iyilesme süreci ağrılı ve zor oluyormuş. 1 yılı gecince tamamen iyileşiyormuşsum 3 ayda işe gidebilir hale geliomuşsun ama 1 yıla razıyım küçülsün şu burun a.q

Uzun burun değil hacı bnmki koca burun. arasında çok fark var :))

ayrıca şeyimde yeterince büyük o konuda sıkıntı yok :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

burunun ameliyatından ziyade ameliyat sonrası dönemi çileli :D geçmiş olsun şimdiden

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

MUHRIP bunu yazdı:

Pisibaliqi bunu yazdı:

Seninde .... kırık o zaman hoca ;)

Billetin Burnuyla seyini Kıyaslıyorsun Bende Bi Kıyaslama Yapıyım Yaptıgın Yorum Ve Davranışlara Göre Seninde Beynin Yok Seyinde yok O Zaman.

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

istediğim cevabı alamadım henuz. yani süreci biliyorum çok büyük burunlarda küçültülebiliniyomu ? yoksa sadece ucunu kaldırıp ufak kemikleri mi alıyorlar. çünkü sonucta çok büyük bi burun var ortada ve iri kemikli

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fincan
    Fincan's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

Beyler internetten biraz arastırdım ama kesin bilgiye ulaşamadım bi sürü yolu varmıs lakin amelyat olabilecek burunları yazmamışlar :))

Mesela benim burnum çok büyük laz burnuna benzemiyo ama kemik yapısı çok büyük ve uzun.babamdada öyle genetik yani...

eli yüzü düzgün kafa biçimi iyi tertemiz bembeyaz bi delikanlıyım ama burun işi bozuyor. burnumu normal ölçülere getirtmek istiyorum. fakat burnumun kemik yapısı iri oldugundan ne gibi bi problemler çıkabilir bilmiyorum. uzman doktora görünmedim zamanım yok muayene olmaya şimdilik...

size sorum belirli bi ölçüsü varmı küçültme amelyatlarının ve parası ortalama ne kadar. Güzelleştirmek için istemiyorum sadece çok büyük küçültsünler istiyorum :S

Sana tavsiyem hic ameliyat dusunme. 3 defa burnum kirildi spordan dolayi 6 kere ameliyat oldum. Eskisinden daha beter. Birak elletme hic. Senin tercihin..

ULKUMUZ GOKLERDE DALGALANAN SANCAK;BIZ ALLAH"IN ONUNDE EGILIRIZ ANCAK.
Toplam Hit: 6154 Toplam Mesaj: 38