folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Burun Küçültme Amelyatı ?

Burun Küçültme Amelyatı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

sorun degil kemigi kiriyolar. ve 2 bin 3 bin tl civari

bu belki isini gorur

bogazicisaglik.com.tr

BOĞAZİÇİ TIP MERKEZİ, 10 YILDIR FAALİYETTE OLUP, BURUN ESTETİĞİ AMELİYATI GİBİ TÜM ESTETİK AMAÇLI OPERASYONLAR VE SAÇ EKİMİ KONUSUNDA ÜLKEMİZİN ÖNCÜ VE SAYGIN MERKEZLERİNDENDİR.

Merkezimizde Burun Estetiği’nin ücreti 2000 TL +KDV dir.(KDV oranı %8 dir.) Bu fiyata ameliyat öncesi tetkikler, hastaneden kullanılan her türlü ilaç,malzeme ve doktor ücreti dahildir.SSK,BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı estetik operasyon ve işlemler için herhangi bir ödeme yapmamaktadır. 

Ameliyat öncesi,ameliyat sırası ve ameliyat sonrası tüm işlemlerin kurumumuz içinde ve sadece kurumumuzda  görev yapan sağlık personeli ve Plastik Cerrahlar tarafından gerçekleştirilmesi ve kurumumuzun estetik cerrahi ağırlıklı bir merkez olması sebebiyle, ücretlerimiz bizimle emsal yüksek kalitede hizmet veren sağlık kuruluşlarından en az %50 daha uygundur.

Kredi kartı ile taksitlendirme imkanımızdan banka komisyonunu ödemeyi kabul eden hastalarımız faydalanabilir.

Estetik amaç dışındaki burnunuzdan nefes alma,horlama gibi sağlık problemlerinin giderilmesinde sosyal güvenlik kurumu ödeme yapmaktadır.

Boğaziçi Tıp Merkezi’nde, Kurumumuz plastik cerrahlarınca ameliyat edilen, burun estetiği öncesi -  sonrası fotoğraflarının yayınlanmasına izin veren hastalarımızdan bazılarına ait fotoğrafları görmek için; Aşağıdaki linki tıklayınız.

http://www.bogazicisaglik.com.tr/oncesi-sonrasi/burunestetigi.html 

Burun estetiği ameliyatı olduğunuz günün gecesinde merkezimizde kalmanız gerekebilir.Bunun için ayrıca bir ücret ödemeniz gerekmez.Ertesi gün taburcu işleminiz yapılır, 1 gün sonra burnunuzdaki tamponlar alınır,ameliyat kontrolleri için 7 gün İstanbul da kalmanız gereklidir.

Merkezimizde deneyimli,yetkin ve ameliyat sonuçları hastalar tarafından memnuniyetle karşılanan 4 plastik cerrah görev yapmaktadır.Bunlar Op.Dr.Ercan Demiray,Op.Dr.Tuba Erdoğan,Op.Dr.İrfan Aydın, Op.Dr.Veli Arslan’dır.

Pazar hariç her gün saat 11.00-17.30 arası Plastik cerrahlarımızla yapacağınız görüşme ve muayeneler ücretsizdir.

TELEFONUNUZU  BİZE İLETMENİZ  HALİNDE KONUYLA İLGİLİ ARKADAŞLARIMIZ   HER TÜRLÜ SORUNUZU  CEVAPLANDIRABİLECEKTİR. ARKADAŞLARIMIZ SİZE  ÜCRETSİZ PLASTİK CERRAHİ MUAYENESİ İÇİN RANDEVU VEREBİLECEKTİR. Detaylı bilgi için bizi 0 212 227 00 00 telefon numaramızdan aramaktan ve E-posta göndermekten çekinmeyiniz.

SAĞLIKLI VE  GÜZEL GÜNLER DİLEĞİMİZLE …

Yasemen ASLAN

Hasta İlişkileri Yönetmeni

Boğaziçi Tıp Merkezi

0212 227 00 00

yazi buyuk oldu kusura bakmayin. editleyemedim

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek

bu ay 2 arkadaşım burundan amalyat oldu benim biri zorlandı öteki hiç bi sorun yaşamadan ayakta gezebildi... bence kimseyi dinleme nefes almada sorun varsa git kulak burun boğazcıya baktır yada yoksa plastik cerraha gidiceksin

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arachnophobia
    Arachnophobia's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:
    -----------------------------

ElTurqo bunu yazdı:

Para durumunu bilmem ama ölçü durumuna gelince belirli bir ölçüsü yok senin resmini bilgisayar ekranına aktararak seninde onayınla sana en uygun olan burun şeklini belirliyorlar. Kemik yapısıda hiç önemli değil çünkü burnu komple kırıp yeniden inşa ediyorlar. Fakat sen kendini ameliyattan sonraki 2 aya çok iyi hazırlaman lazım çünkü iyileşme dönemi çok sancılı geçiyor. Unutmaki ; tedavi bir olay değil süreçtir. Sağlıcakla kal.

2 yasında havale geirip haftalarca şaftı kayık şeklinde durmuş, 7 yasında baş parmağı kopup yerine yeniden dikilmiş, 13 yasına kadar 7 defa kafası yarılmış, 11 yasına kadar 3 defa kaynar suyla yanmış biri diz biri boyun ve omuz biride kol, 1 defa damdan kafa üstü düşerek 1 hafta komada kalmış, biri olarak acıya yeterince dayanıklılık kazandım. bnm için ağrılar problem olmaz... bide para meselesine gelecek olursak şimdi bnm burnum yamuk ve afedersiniz bazen burnumu karıştırdığımda (peçete ile :) ) kanlı geliyor sümük... bunu kullanarak amelyatı sigortayla ilişkilendirebilirmiyiz...

Sana nasıl geçmiş olsun  denir bilmiyorum . Gelen kan burnun tam arkasında bulunan mukoza tabakanın zedelenmesinden kaynaklanıyor olabilir. Yukarıda arkadaşımızın dediği gibi önce bir estetik cerraha görünmen daha iyi olur. Ama cerraha gitmeden önce 1 dolu çay kaşığı tuz ve yarım çay kaşığı karbonatı 1 bardak suya karıştırarak avucuna döküp burnundan çekip ağız yoluyla dışarı atarak bu esefi uygulamanı tavsiye ederim. Sinüs kanallarını açar mukozayı temizler tam manasıyla görüntü sağlanır. Eğer burun yoluyla nefes problemi yaşıyorsan ayrıca ESC (Endoskopik Sinüs Cerrahisi ) de iste estetik ile birlikte yapılabilen  bir müdaheledir. Bir nevi iltihap temizliği olarak  düşünebilirsin. Nereden biliyorsun diye soracak arkadaşlar olursa 10 gün önce burun ameliyatı oldum (estetik değil) ayrıca 5. snıfta tıp fakültesinden ayrılmam  gerekti.

Çok Sevdik Be Abi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Dertsiz başına dert aramak diye buna derim.

Unutma ki bu sadece kusur olduğunu düşünürsen sorundur. benim naçizane fikrim 3-5 kişinin seni daha yakışıklı görmesi için burun kemiklerini kırdırmaya amelyat masasına yatmaya gerek olmadığı yönünde.

Kimse mükemmel değil hacı eğer bir sağlık sorunun yoksa, suratın yangından fln cikmadiysa bu tip operasyonlara hiç gerek yok. hadi kız olsan bi nebze anlarım da erkekte tip o kadarda mühüm değildir bence.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

öyle ameliyat dyip gecme bır komşu kzı ameliyat Oldu burununda hergun kanamadan nerdeyse gıdıyordu sordugumuz da Fazla Et Vardıda Ondan yaptık dıyorlar dunya Gordu onun kücülmesi icin yapıldıgını sen sen ol elleme karısma tipin neyse O

Beleş wireless kahramanı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek

Hocam kızlarla iletişim kuramama sorununun kaynağı burnun mu yani ?

Bu niymiş la?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

rahat nefes alabiliyrmusun.. ??  Şükret o zman..

Birinin imzasında görmüştüm..

Düzgün çalışıyorsa elleme..yada Çalışıyorsa dokunma gibi bişeydi..belkide 2side değil..

Bu lafı dikkate almanı öneririm..

yorgun senarist .]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    poison_ivy
    poison_ivy's avatar
    Erkek

beyler yamuk(kırık) burun ameliyatla düzenlense eskisinden güzel olurmu?

GOA/PSYCHEDELİC TRANCE
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

Pisibaliqi bunu yazdı:

1 ) Burnu küçük olanın ..... küçük olur :D

2) benim burnum kırık halada öyle duruyo bana bi zararı yok git bi hafta rinoplasi ameliyatından çıkanları izle anlarsın ne demek istediğimi ayrıca ameliyat oldum kurtuldum falanda yok ipler falan çıkıo burundan 6 aydabir onlarla uğraş

senin kafa komple kırık bence :DD

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

hoca boşver en iyisi doğal hali şimdi doktor kalkar mik gibi yapar bu seferde buuyutmek istersin bunun acısı var yüzünün şişmesi var boşver en ıyısı begenen bole begensın dımı :))

THE BeYaZ
Toplam Hit: 6158 Toplam Mesaj: 38