Burun Tıkanıklığı Açma [Doğal %100 Etkili Çözüm]
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------açılması için kurallar.
1- burunda sümük olmucak
2- kıprasmadan 5 dakika ağzınızdan nefes alacaksınız.
3- pıt pıt edicek biraz daha bekleyinki öteki kapansın.
4- sonra aynı islemi ters tarafa uyguluyoz. gece böyle geçer. sabahleyin 0x0 elde var 0 şeklinde aynı burun yada tam tersi tıkanık olarak devam ediyorsunuz..
-----------------------------yok hoca kapanmıyo ağzından nefes alma diğerinden al tıkamıyo :D
-
yaw abi kulaklarınızı tıkayın agzınızıda kapayın burnunuzuda tıkayın verin amuha goım nefesinizi var gücünüzle gebermezsen eğer gel yine yaz buraya denenmiştir % 50 yarı yarıya şansın var nyseki şanslıyım ben gebermedim ..
-
Nasacort®AQ adında bi spreyli ilaç var 4 gün düzenli olarak sabah ve akşam kullanıcaksınız gayet etkilidir diğer çözümler geçici bir süre tıkanıklığı kaldırır
-
Burnunu açsan bile yinede rahatsız oluyosun çünkü mukozayı tahriş ediyo içteki pislikler.Doktora gittiğinizdede mukozayı tedavi etmek için sprey veriyolarki onlada hergün 3 kere burnuna sıkıyosun.En iyisi baştan deniz suyuyla tedbiri alıp mukaza tahriş olup kızarmadan önlemi almak gerekli.
-
T01G4 bunu yazdı:
-----------------------------
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------açılması için kurallar.
1- burunda sümük olmucak
2- kıprasmadan 5 dakika ağzınızdan nefes alacaksınız.
3- pıt pıt edicek biraz daha bekleyinki öteki kapansın.
4- sonra aynı islemi ters tarafa uyguluyoz. gece böyle geçer. sabahleyin 0x0 elde var 0 şeklinde aynı burun yada tam tersi tıkanık olarak devam ediyorsunuz..
-----------------------------yok hoca kapanmıyo ağzından nefes alma diğerinden al tıkamıyo :D
-----------------------------
benim öyle bi özelliğim yok :D -
-
TUZLU SU (burun damlası olarak)
-
olips cok feci ya acılmayan delik bırakmıyo :D öksürüğüde kesio viva felan toplu ortamlarda ideal :D
-
eczanelerde deniz suyu adi altinda satilan pahali şişe çözümdür. çok pahali diyenler evde iyotlu tuz ile kendi deniz sularini imal edip tıkanıklığa çözüm getirebilirlr. geçmiş olsun:)
-
hoca sora diğeri tıkanıyor :D