Burun Tıkanıklığı Açma [Doğal %100 Etkili Çözüm]
-
denedim calisiyor hocam. trial oldugu icin ikinci delik acilmadi .)
saka bi yana ise yariyor
-
Bunu biliyordum (:
-
iki delik birden tıkalıysa vücutta bulunan hangi delik üste gelecek şekilde yatmalıyız :|
-
hacktorx bunu yazdı:
-----------------------------
iki delik birden tıkalıysa vücutta bulunan hangi delik üste gelecek şekilde yatmalıyız :|
-----------------------------Hangisini istersen (:
-
burun tıkanıklığı için gagası düzgün bir leylek çok işe yarayabilir 8) aynı zamanda vücutta neresi tıkanırsa tıkansın aynı leyleği kullanabilirsiniz. 8)
-
Bende sinüzit olduğu için kışın çok tıkanır burnum .Bu taktiği doğal olarak bende biliyorum.Tabi kapalı olan açılıyor ama açık olan kapanıyor bu sefer.Devamlı sağ sol yapmak gerek. :)
-
bu satılan deniz suları fln basınçlı tüplerdekiler bnde bi işe yaramıo vallah bn sinus rinse kullanıom cok kral bişi aha resim:
tozu koyuyon şişeye su koyuyon fln, sonra burun deliğine dayıyon şişeyi sıkıon solüsyonbi delikten girio dier delikten cıkıo(=sonra bide dier deliğe(= baya faydalı düzenli kullanımda cok faydasını görürsünüz...
-
Yigit bunu yazdı:
-----------------------------BuZuL bunu yazdı:
Meraclitus bunu yazdı:
Nasacort®AQ adında bi spreyli ilaç var 4 gün düzenli olarak sabah ve akşam kullanıcaksınız gayet etkilidir diğer çözümler geçici bir süre tıkanıklığı kaldırır
burun kemiğinide çok güzel eritir :D onu söylemiyorlar bak işte.
-----------------------------6-7 yıl oldu alalı
her bahar kullanırım alerji için
sabah akşam
hiç erime falan duymadım : /
belki daha uzun süredir kullanıyorumdur : /
hocam bendede vardı alerji sorunu 2 tane doktor burun kemiğini eritiyor demişti biraz araştırdım kemiği yavaş yavaş eritiyormuş googlenin ve doktorların yalançısıyım kendi tespitim değil :)bu arada neye alerjin var hocam ben sorunumu kendim çözdüm doktorlar iş görmez :D