folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Buseferde Adanada Mi Bulussak

Buseferde Adanada Mi Bulussak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    arkadaslar bildiginiz istanbul angara izmir vs bicok sehirde bulusma falan oluo ama ben daha adanada oldugunu hiç hatırtlamıourm yada cok eskı uye diilim ama benım bildigim kadarıyla olmadı bi bulusma ayarlasak fena olmas diorum malum adanada oldukca cok tbt muridi war denıze yaylaya falan gitmeyenler gelir bi cumartesı falangibi olursa bana uyar dersiniz
    compü abide gelir

çocuktum,büyüdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Compüden haber alabilen varsa yazsın. Adanaya gidip zükecem onu. Insallah başına bi iş gelmemiştir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Tey Tey Tey compi ami gotu dagitti ama toparladim biraz ...sadece yuruyunce kalbimde batma oluyor.Bilmem ne kasinin seysi sey olmus .Amk formu acayip ozledim..of ulan of....birkacgun daha dinlenim a4 atla gel adanaya...alem yapacaz ...olmedim amk.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    tamam ne zaman saat kaçta nerde buluşalım :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Olm yasamak kadar guzel birsey yok la...a4 corba falan yapmayi ogren olm bana bakmaya gelecen...bizim evi yarin araya bilirsen ara bana ulas...simdi telefon diger odada siksen gitmem oraya :)...fazla duramam zaten oturuncada kalp tekliyor :P..az kaldi ilaclar bitecek:) ...gavur ami gibi yaniyor ortalik zaten...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    geçmişler olsun abü...

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Hacı ben gelim bakarım sana ayıpsın. Telefonu aç siterim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    a4 telefon caliyor senmi ariyorsun :) acamam haci kim gidecek oturdum makinenin basina 2-3 dk sonra cikacam zaten.Sicaktan oluyorum ic camasirlarinida firlatacam simdi amk.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Ben arıyom olm :D Lan yarın geliyom oraya. Pm"e adresini at ben trenden inince dolmuşculara sora sora gelirim sana.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    a16/4 dai sabah 10-11 gibi ara tel de goruselim.Zaten eve gelmen zor degil itimat dolmuslarindan hangisine binsen bizim eve 100-200 metre mesafede indirirler seni yarin krokik(ne demekse) olarak ben anlatirim telde sana.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Ok, Hadi yat zıbar yine fenalaşma :D
Toplam Hit: 2182 Toplam Mesaj: 19