Buseferde Adanada Mi Bulussak
-
arkadaslar bildiginiz istanbul angara izmir vs bicok sehirde bulusma falan oluo ama ben daha adanada oldugunu hiç hatırtlamıourm yada cok eskı uye diilim ama benım bildigim kadarıyla olmadı bi bulusma ayarlasak fena olmas diorum malum adanada oldukca cok tbt muridi war denıze yaylaya falan gitmeyenler gelir bi cumartesı falangibi olursa bana uyar dersiniz
compü abide gelir -
Compüden haber alabilen varsa yazsın. Adanaya gidip zükecem onu. Insallah başına bi iş gelmemiştir.
-
Tey Tey Tey compi ami gotu dagitti ama toparladim biraz ...sadece yuruyunce kalbimde batma oluyor.Bilmem ne kasinin seysi sey olmus .Amk formu acayip ozledim..of ulan of....birkacgun daha dinlenim a4 atla gel adanaya...alem yapacaz ...olmedim amk.
-
tamam ne zaman saat kaçta nerde buluşalım :)
-
Olm yasamak kadar guzel birsey yok la...a4 corba falan yapmayi ogren olm bana bakmaya gelecen...bizim evi yarin araya bilirsen ara bana ulas...simdi telefon diger odada siksen gitmem oraya :)...fazla duramam zaten oturuncada kalp tekliyor :P..az kaldi ilaclar bitecek:) ...gavur ami gibi yaniyor ortalik zaten...
-
geçmişler olsun abü...
-
Hacı ben gelim bakarım sana ayıpsın. Telefonu aç siterim.
-
a4 telefon caliyor senmi ariyorsun :) acamam haci kim gidecek oturdum makinenin basina 2-3 dk sonra cikacam zaten.Sicaktan oluyorum ic camasirlarinida firlatacam simdi amk.
-
Ben arıyom olm :D Lan yarın geliyom oraya. Pm"e adresini at ben trenden inince dolmuşculara sora sora gelirim sana.
-
a16/4 dai sabah 10-11 gibi ara tel de goruselim.Zaten eve gelmen zor degil itimat dolmuslarindan hangisine binsen bizim eve 100-200 metre mesafede indirirler seni yarin krokik(ne demekse) olarak ben anlatirim telde sana.
-
Ok, Hadi yat zıbar yine fenalaşma :D
Toplam Hit: 2182 Toplam Mesaj: 19