Buseferde Adanada Mi Bulussak
-
walla gencler ben mersindeim suan ancak ben herzaman dediim gibi isterim oyle bi bulusmayı..Daha onceden computerwolf la irtibata gectim ama kısmet olmadı bulusmak...dedigim gibi oyle bise olursa gelirim haber edin....
-
yavşak compi olm inanmayın şu üçkaıtcıya :D ben en başta dedim bu ipne hastalandım kriz geçirdim götüm başım arıo dicek ekecek bizi gelmicek izmire die noldu arkadaş ekti.. ben taaaa bileti aldım dedii geceden ayıktım zaten ipneye cam aç bilete bakcam diom lafı deiştirio:D:D:D nese compi valla ne yalan sölim hiç merak etmedim seni noldu acaba öldümü kaldımı die çünki sen gebermessin olm daha işler yapcaz senne.. tabi sende bu ekme potansiyeli varken nahhhhh yaparız
-
Adam yine ekio olm iso. Aha ara dedi ben arıyom evi cevap vermio. A.k
-
ben bekliyom banada haber yolayın adanada buluşulursa duyrulur
-
Lean Bende gelıyorum a.q bu aralar adana mersın cıvrına ankaradan. bı bulusma olursa vallaha ıyı olur ordakı dostlarımızıda gormek...
-
yapacagınız zaman ben de gelecem laaa .... bana da haber salın...
-
compu abi bu gecerecek halde gekiosa herkes gelir a.q ya bi cumartesi gunu olabiir ogleden sora gibi burası gavur amı gibin yanıo dooru soluo compu soyle soguk biyerler olsa ii olur
compu abu nerde opturuon bakacak kimsen yoqsa bakım a.q sana lan bi corba yaparık enazından :D -
zeban BEKLİYOR HABER EDİN ÇABUK OLUN HADİHADİHADİ
Toplam Hit: 2193 Toplam Mesaj: 19