Bush: Türkiye"Yİ Kurtardık (Yampa Yaww)
-
tayyibide alsın kurtarsın bizi
-
cahil cahil konuşmayın bugun ABD ye bagımlı olarak yaşıyorsunuz siz inkar etsenizde bablarınız o şekilde küfür etmek eleştirmek kolay ama gerçekleri görmek çok zor ABD tamam bende sevmem ama dünyanın süper devleti en büyük gücü biz istediğimiz kadar kendi ırkımızı övelim ama sonuç ortada öyle üstün bir ordumuz felanda yok forumdaki diğer konulardaki ne cevaben söylüyorum kendimizi dev aynasında görmeyelim örnek veriyorum şu durumda iranla bire bir savaşa girsek en fazla 4 ay dayana biliriz gerçekler ortada burda bize düşen görev ise öyle oturduğumuz yerden boş boş konuşmak değil birey olarak önce kendimize ve ailemize faydalı olmalıyızki vatana devlete faydamız dokunsun 40 yıl öncesine kadar almanyada taş üstünde taş yoktu yeni savşdan çıkmışlardı tüm dünyayı karşılarına almışlardı ama şimdi bakın bizden kat kat üstünler sizce bunun sebebi ne ...ama biz türküz dime geri aklanların a.k yok öyle yama millet aya giderken biz hala mezar taşlarımızla övünüyoruz.
-
bu arada ordu hakkında yazdıkalarım bazılarının gücüne gidecek ve cevap verecekler ben şimdiden söyleyeyim ama emimki cevap verenler askerliğini dahi yapmamış olanlardır :) neyse şunları bir düşünün zırhlı birliklerimizin sayısı kaç kaç tane uçağımız var kaçtane savaş helikopterimiz var deniz birliklerimizin durumu ne insan gücü olarak sayısı yüksek askerimiz var ama eğitimleri ne askere gidenlerin yarısı geri hizmettedir çoğu bir el silah dahi atmadan terhiz olurlar ben doğuda astek olarak yaptım askerliğimi jandarma komando idim bitlisde en buyük tank tugaylarımızdan biri mevcut sizce kaç adet tankımız var ve kaç adeti hiç savşmadan sadece konvoy halinde sınıra kadar arıza yapmadan gidebilir bir araştırın sonra konuşun
Toplam Hit: 4553 Toplam Mesaj: 24