Bütün Bunlar Niye???
-
yahu sizden özür diliyorum yine tepki alıyorum bu tahribat.com felsefesini çözemedim
bu arada holyone ye nie öle dediğimi açıklayayım
bu salakların amacını anladım zaten ortaya bir zarf attım saniyesinde buraya damladılar
-
compü onun bi dayısı var dayıki ne dayı sabandakinin aynısı aq :) sitenin pc nin ip yazıyo bütün sifreler elinde üstelik bunlarda hackerlik ırsi hacker ana meseleleri :)
-
axi gel vazgeç bu sevdadan, fak of :(
-
bak senin burda kimseye salak demeye hakkın yok özellikle senin adam gibi konus olm iki dakka ya sölediklerşn batıyo olm millete okadar yüzsüzsünki hala konusabiliyosun...
-
olm harbi öküz sün ben mi yapıyorum dedim dayım yapıyor vede bana da öğretmiyor demedi mmiiiiiiiiiiiiiii
-
ulan hıyarcım dertsiz başımın derdi anlaşılan pc sana göre degil belli çık bir dolaş temiz hava al bak buralarda harcanıyorsun...... Cidden Axi-Hacker olayına bir lafım yok ama bu yeni üyelikle yaptıgın şeylerde cabası
-
axi yawrucum daa 3 dakka once cok buyuk iddaalarla soyledıklerının ne diye inkar edıosunkı
-
hala hakaret ediyosun ya ne biçim adamsın olum sen?
-
olm kessene aq sus sikcem ha zaten dellendim kafayı yiycem burda sus olm siktirgit surdan lan defol olm defol anlamıyo musun lafdan sözden akıllı ol git dayını al gel aq ...
-
yahu ben size cvp yazmıyorum
forumun düzeyini düşürüyorsunuz
tamam ben silin tek bir isteğim war seri noya fln ban koyun
yoksa kendimi tutamıyom tekrar giriyom
Toplam Hit: 3755 Toplam Mesaj: 39