folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Bütün Kitapçıklar Şifreli Çıktı

Bütün Kitapçıklar Şifreli Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    ahaha videoyu izledim saçmalığa gel ya :D eğer şöyle olursa böyle böyle olursa şöyle diye diye 3-4 ihtimal yazdı :D zaten 40 soru var. şıklarda her zaman 100 200 vs olmuyoki. yarısında 2+x mod3 vs vs. gibi şeyler veya 2i-3 veya sin 53 vs vs. oluyo bu kadının dediği gibi dizilen 5-10 soru vardır. ondada zaten 3-4 ihtimal söyledi olsun bi zahmet. sizde oturun arayın. şıklarda arka arkaya ccc olursa sonrası aeb oluyo. ama cccden önce a varsa eab oluyo. vs vs. hazırlayın 4 ihtimal sizinkide tutar. saçmalık
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arne
    Arne's avatar
    Erkek

Bundan sonra bitti hocam artık öss sbs kpss vs herşey cortladı herşeye bir ayar çekerler ipi koptu kopacak diyorduk şimdi koptu işte.

Tahribat.com/Dua Ederek bekliyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Bazi arkadaslar hala akp kollama gorevini yapiyo anlasilan... Polislik, kpss sinavlarnda da kopya olmadi dmi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek

arkadaşlar, böyle şeyleri hiç araştırmaya gerek yok bence.cumhurbaşkanımız, hiç kendisine baglı denetleme kurulunu göreve çagırmadan ösym başkanını aramış sormuş sonra tatmin olmuş (artık ösym başkanı telefonda ne söylediyse)öyle dedi.ben tatmin oldum hazirandaki sınava hazırlansın çocuklar dedi.ben de cumhurbaşkanım böyle deyince içim rahatladı.hem çok ayıp ediyorsunuz akpyi,cemaati suçlamakla..akp zamanında ne zaman böyle kopya olayları oldu.maşallah herkes hakkıyla bir yerlere varıyor.seviyorum ben akpyi.

neyse ben biraz lys çalışiyim mod felan varsa onada çalışiyim kib.bye

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:
    -----------------------------
    ahaha videoyu izledim saçmalığa gel ya :D eğer şöyle olursa böyle böyle olursa şöyle diye diye 3-4 ihtimal yazdı :D zaten 40 soru var. şıklarda her zaman 100 200 vs olmuyoki. yarısında 2+x mod3 vs vs. gibi şeyler veya 2i-3 veya sin 53 vs vs. oluyo bu kadının dediği gibi dizilen 5-10 soru vardır. ondada zaten 3-4 ihtimal söyledi olsun bi zahmet. sizde oturun arayın. şıklarda arka arkaya ccc olursa sonrası aeb oluyo. ama cccden önce a varsa eab oluyo. vs vs. hazırlayın 4 ihtimal sizinkide tutar. saçmalık

medyani bir arastirirsan daha iyi anlarsin pcdoktor

ordaki docent in anlattiklarinin ozeti medyan,

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

pcdoktor636 bunu yazdı:

diğer konuda cevap verildi. frmtrde medyanın çıkacağını falan söylemiş elemanın teki.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:
    underzero bunu yazdı:

pcdoktor636 bunu yazdı:

diğer konuda cevap verildi. frmtrde medyanın çıkacağını falan söylemiş elemanın teki.

o konuyu gormedim ama

medyan 'in cikacagini soylemek farkli

medyan formulu ile cozulebilecegini soylemek farkli

acaba hangisini yazdi o konuya

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    şunuda belirteyim. her sınavda kopya var. yok demiyorum. ama böyle saçma sapan şeylerle yok şifre çözdüm gibi şeyler aramak saçmalık. kuranın şifresini çözdüm deyip çıkanlarda vardı. oda baştan aşağı saçmalıktı :) böyle yok a olursa aeb yok b olursa bed gibi 30 tane ihtimal ve kural söyledikten sonra 40 sorudan tabiğ doğru seçenekleri bulursunuz. o kadar ihtimal söylüyorlarki. mhpliside kopya dağıtıyo akpside chpside. itiraz eden yok zaten. ama kopyayı böyle sikimdirik şeylerde aramak boş.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tomannie bunu yazdı:

arkadaşlar, böyle şeyleri hiç araştırmaya gerek yok bence.cumhurbaşkanımız, hiç kendisine baglı denetleme kurulunu göreve çagırmadan ösym başkanını aramış sormuş sonra tatmin olmuş (artık ösym başkanı telefonda ne söylediyse)öyle dedi.ben tatmin oldum hazirandaki sınava hazırlansın çocuklar dedi.ben de cumhurbaşkanım böyle deyince içim rahatladı.hem çok ayıp ediyorsunuz akpyi,cemaati suçlamakla..akp zamanında ne zaman böyle kopya olayları oldu.maşallah herkes hakkıyla bir yerlere varıyor.seviyorum ben akpyi.

neyse ben biraz lys çalışiyim mod felan varsa onada çalışiyim kib.bye

mk bende sana ciddi ciddi cevap yazıyorum :/ tasakla gercegi ayırt edemiyorum bazen.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

çalışmayacam.

Toplam Hit: 4669 Toplam Mesaj: 32