Bütün Kitapçıklar Şifreli Çıktı
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
şunuda belirteyim. her sınavda kopya var. yok demiyorum. ama böyle saçma sapan şeylerle yok şifre çözdüm gibi şeyler aramak saçmalık. kuranın şifresini çözdüm deyip çıkanlarda vardı. oda baştan aşağı saçmalıktı :) böyle yok a olursa aeb yok b olursa bed gibi 30 tane ihtimal ve kural söyledikten sonra 40 sorudan tabiğ doğru seçenekleri bulursunuz. o kadar ihtimal söylüyorlarki. mhpliside kopya dağıtıyo akpside chpside. itiraz eden yok zaten. ama kopyayı böyle sikimdirik şeylerde aramak boş.
-----------------------------
işte senin gibilerin zihniyeti asla değişmez. her zaman savunma aynıdır; yolsuzluk olur, ama öncekiler de yiyordu dersiniz. böyle birşey başka bir partinin döneminde olsa muhtemel yorum "işte x'in zihniyeti" olurdu sanırım, ama işin içinde körü körüne savunduğunuz adamlar olunca nedense diğerleri de yapıyor olur. orada çıkmış doçent açıklama yapıyor, tepkiler çığ olmuş, hala savunması bile yapılamayacak bir şeyi, "kopya her sınavda var" diyerek yumuşatmaya çalışıp kendini daha komik duruma düşürüyorsun...