Bütün Kızlar Böyle Mi? :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    aslında unutması kolay olur belki ama sonra bir ses hep ya bu kadar basit bir kavgaya değer miydi diyor. Yani eet çok olay yaşadık iyiydin kötüydün bitti falan ama zor be. yani silemiyorsun öyle birden bazen diyorum ki keşke çok uzaklara gitse bir daha karşıma çıkmasa. kökten bitse

We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------
    XpertVision bunu yazdı:
    hocam klasik laftır kızları anlamak zordur ama şöyle birşey var o sana yaklaştıkça belkide gerçekten bir dost olarak yaklaşıyordur ama iş ilerleyince artk seni dost olarak görmemeye veya senin onu öyle görmemeye başladığını sanıp ilişkiyi kesiyordur en sonunda da sen ona başka birini söylediğin için o da nasıl olsa başkasını seviyo yani hala biz dostuz diyordur ki bu dediklerime bende bir anlam veremiyorum :) sen hiç veremezsin.. insanoğlunu duygularının düşüncelerinin verdiği acılardan ancak zaman kurtarabiliyor..

hoca o zaman pas vermeyince beni artık sevmiyor musun niye diyor  peki dostlukta ne alaka çocuğun nasıl sevgi beslediğinden de haberdar kızda boş değilde işte kovalanmak istiyor

hocam kovalanmak isteyen kızı 3 senede anlar yada kızı çok seviyorsun..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam söyleyeceklerimin hepsi tecrübeyle sabittir

kızların hepsi bir kısmı deği tamamı sikecek adam ararlar seninkinin sana yaptığı aynı şey

bir erkek sevdiği kızı isterki ya sevgili olsun yada hiç olmasın hayatında

ama erkeğin kendisini sevdiğini öğrenen kız hiç vakit kaybetmeden planını yapar

seni elide tutmaya çalışır asla senden vazgeçmez hep vazgeçmiş gibi görünür

yanlış işte sana yaptığı gibi arkadaş olalım kardeş olalım dost olalım ayağı yapar hep

asla sevgili olmaz ve sen ona sevgilinmiş gibi davrandığın anda hemen çizgiyi hatırlatır biz sevgili değiliz

bu yaptığı bize anlamsız saçma gelen davranışların hepsinin amacı aynıdır seni zikmek

sen anlayamazsın mahvolursun perişan olursun seviyorum dersin senin bu durumun kıza züper bi sevk verir

senin gözyaşlarını gören kız ard arda 150 kere boşalmış kadar rahatlar

sen onu aramadığın zaman seni arar çünkü unutmaman için

dersinki beni arama görüşmeyelim istemiyorum siktir git ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi arar kanka muhabbeti yapar

yapman gereken şey belli kıçına tekme vuracan başka türlü insan kendisini toparlayamıyo

nasıl vururum ben ondan vazgeçemem falan diye düşünme gerçekten yapılabiliyor bu

sadece irade meselesi... 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snooper
    snooper's avatar
    Erkek
    konpicyus bunu yazdı:
    aslında unutması kolay olur belki ama sonra bir ses hep ya bu kadar basit bir kavgaya değer miydi diyor. Yani eet çok olay yaşadık iyiydin kötüydün bitti falan ama zor be. yani silemiyorsun öyle birden bazen diyorum ki keşke çok uzaklara gitse bir daha karşıma çıkmasa. kökten bitse
    çok uzaklara gitse sanki aramıcan :d cep telefonu icat oldu herşey bozuldu :D

sana çirkin dediler düşmanı oldum güzelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    yascakucuk bunu yazdı:

hocam söyleyeceklerimin hepsi tecrübeyle sabittir

kızların hepsi bir kısmı deği tamamı sikecek adam ararlar seninkinin sana yaptığı aynı şey

bir erkek sevdiği kızı isterki ya sevgili olsun yada hiç olmasın hayatında

ama erkeğin kendisini sevdiğini öğrenen kız hiç vakit kaybetmeden planını yapar

seni elide tutmaya çalışır asla senden vazgeçmez hep vazgeçmiş gibi görünür

yanlış işte sana yaptığı gibi arkadaş olalım kardeş olalım dost olalım ayağı yapar hep

asla sevgili olmaz ve sen ona sevgilinmiş gibi davrandığın anda hemen çizgiyi hatırlatır biz sevgili değiliz

bu yaptığı bize anlamsız saçma gelen davranışların hepsinin amacı aynıdır seni zikmek

sen anlayamazsın mahvolursun perişan olursun seviyorum dersin senin bu durumun kıza züper bi sevk verir

senin gözyaşlarını gören kız ard arda 150 kere boşalmış kadar rahatlar

sen onu aramadığın zaman seni arar çünkü unutmaman için

dersinki beni arama görüşmeyelim istemiyorum siktir git ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi arar kanka muhabbeti yapar

yapman gereken şey belli kıçına tekme vuracan başka türlü insan kendisini toparlayamıyo

nasıl vururum ben ondan vazgeçemem falan diye düşünme gerçekten yapılabiliyor bu

sadece irade meselesi... 

dediklerin doğruysa bu kız bu kadar sadist olabilir mi? oysa gözüme çok masum görünüyor. bilmiyorum gerçekten böyle biri olabilir mi?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam dediklerimin hepsini tecrübe ettim bende senin gibi bi kıza gönlümü kaptırdım

3 yıl senin gibi yaşadım ortada sonra senin gibi şair olmaya başlamıştımki durumu düzelttim

başka bi kızla konuşmaya başladım baktım aynısını oda yapmaya çalışıyor hemen tekmeyi vurdum

kızları anlıyamıyorz dediğimiz durum burda başlıyor zaten onlar böyle masum görünüp bunları yaparken kimsenin aklına

şeytan oldukları gelmiyor arkadaş 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

candas_seven bunu yazdı:
    Bence tecavüz et..

hayvan herif :| 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Özür Dilerim Geleceğim İçin Konuyu up'lamam Lazım :)

Aynen Bendede Böyle Kızlar Var,Takılıyoruz Takılıyoruz Açılıyorum Hoşlanıyorum senden falan sonra Ben seni Arkadaş Olarak görüyorum Diyor.Bu tür Kızlara Karşı Bi Saldırı Yokmudur :) Bu Arkadaşlık Ayağını Nasıl Geçeriz ? Müridlerden Yardım Bekliyorum...

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

MUHTARINTORUNU bunu yazdı:

Arkadaşlar Özür Dilerim Geleceğim İçin Konuyu up'lamam Lazım :)

Aynen Bendede Böyle Kızlar Var,Takılıyoruz Takılıyoruz Açılıyorum Hoşlanıyorum senden falan sonra Ben seni Arkadaş Olarak görüyorum Diyor.Bu tür Kızlara Karşı Bi Saldırı Yokmudur :) Bu Arkadaşlık Ayağını Nasıl Geçeriz ? Müridlerden Yardım Bekliyorum...

dediğim gibi hocam bunların hepsi erkekleri köle yapmak için oyundur yapman gereken bence

yaklaşacan sen ona aşıksın sanacak sonrada dödürecen arkadaşın olduğunu kalın cizgilerle gösterecen

sonra peşinden it gibi gelir :) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    Hocam konuyu bi kız arkadaşımla konuştum. O da aynı şekilde davranıomuş başkalarına. Kabul ediyor kızlarn alayının böle olduğunu :) ama ne var ki barıştım ben. Çok ısrar etti dayanamadım. Bakalım görcez ne olcak..

Toplam Hit: 6085 Toplam Mesaj: 37