Bütün Kızlar Böyle Mi? :(
-
aslında unutması kolay olur belki ama sonra bir ses hep ya bu kadar basit bir kavgaya değer miydi diyor. Yani eet çok olay yaşadık iyiydin kötüydün bitti falan ama zor be. yani silemiyorsun öyle birden bazen diyorum ki keşke çok uzaklara gitse bir daha karşıma çıkmasa. kökten bitse
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
XpertVision bunu yazdı:
hocam klasik laftır kızları anlamak zordur ama şöyle birşey var o sana yaklaştıkça belkide gerçekten bir dost olarak yaklaşıyordur ama iş ilerleyince artk seni dost olarak görmemeye veya senin onu öyle görmemeye başladığını sanıp ilişkiyi kesiyordur en sonunda da sen ona başka birini söylediğin için o da nasıl olsa başkasını seviyo yani hala biz dostuz diyordur ki bu dediklerime bende bir anlam veremiyorum :) sen hiç veremezsin.. insanoğlunu duygularının düşüncelerinin verdiği acılardan ancak zaman kurtarabiliyor..
hoca o zaman pas vermeyince beni artık sevmiyor musun niye diyor peki dostlukta ne alaka çocuğun nasıl sevgi beslediğinden de haberdar kızda boş değilde işte kovalanmak istiyor
hocam kovalanmak isteyen kızı 3 senede anlar yada kızı çok seviyorsun..
-
hocam söyleyeceklerimin hepsi tecrübeyle sabittir
kızların hepsi bir kısmı deği tamamı sikecek adam ararlar seninkinin sana yaptığı aynı şey
bir erkek sevdiği kızı isterki ya sevgili olsun yada hiç olmasın hayatında
ama erkeğin kendisini sevdiğini öğrenen kız hiç vakit kaybetmeden planını yapar
seni elide tutmaya çalışır asla senden vazgeçmez hep vazgeçmiş gibi görünür
yanlış işte sana yaptığı gibi arkadaş olalım kardeş olalım dost olalım ayağı yapar hep
asla sevgili olmaz ve sen ona sevgilinmiş gibi davrandığın anda hemen çizgiyi hatırlatır biz sevgili değiliz
bu yaptığı bize anlamsız saçma gelen davranışların hepsinin amacı aynıdır seni zikmek
sen anlayamazsın mahvolursun perişan olursun seviyorum dersin senin bu durumun kıza züper bi sevk verir
senin gözyaşlarını gören kız ard arda 150 kere boşalmış kadar rahatlar
sen onu aramadığın zaman seni arar çünkü unutmaman için
dersinki beni arama görüşmeyelim istemiyorum siktir git ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi arar kanka muhabbeti yapar
yapman gereken şey belli kıçına tekme vuracan başka türlü insan kendisini toparlayamıyo
nasıl vururum ben ondan vazgeçemem falan diye düşünme gerçekten yapılabiliyor bu
sadece irade meselesi...
-
konpicyus bunu yazdı:
aslında unutması kolay olur belki ama sonra bir ses hep ya bu kadar basit bir kavgaya değer miydi diyor. Yani eet çok olay yaşadık iyiydin kötüydün bitti falan ama zor be. yani silemiyorsun öyle birden bazen diyorum ki keşke çok uzaklara gitse bir daha karşıma çıkmasa. kökten bitse
çok uzaklara gitse sanki aramıcan :d cep telefonu icat oldu herşey bozuldu :D -
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------hocam söyleyeceklerimin hepsi tecrübeyle sabittir
kızların hepsi bir kısmı deği tamamı sikecek adam ararlar seninkinin sana yaptığı aynı şey
bir erkek sevdiği kızı isterki ya sevgili olsun yada hiç olmasın hayatında
ama erkeğin kendisini sevdiğini öğrenen kız hiç vakit kaybetmeden planını yapar
seni elide tutmaya çalışır asla senden vazgeçmez hep vazgeçmiş gibi görünür
yanlış işte sana yaptığı gibi arkadaş olalım kardeş olalım dost olalım ayağı yapar hep
asla sevgili olmaz ve sen ona sevgilinmiş gibi davrandığın anda hemen çizgiyi hatırlatır biz sevgili değiliz
bu yaptığı bize anlamsız saçma gelen davranışların hepsinin amacı aynıdır seni zikmek
sen anlayamazsın mahvolursun perişan olursun seviyorum dersin senin bu durumun kıza züper bi sevk verir
senin gözyaşlarını gören kız ard arda 150 kere boşalmış kadar rahatlar
sen onu aramadığın zaman seni arar çünkü unutmaman için
dersinki beni arama görüşmeyelim istemiyorum siktir git ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi arar kanka muhabbeti yapar
yapman gereken şey belli kıçına tekme vuracan başka türlü insan kendisini toparlayamıyo
nasıl vururum ben ondan vazgeçemem falan diye düşünme gerçekten yapılabiliyor bu
sadece irade meselesi...
dediklerin doğruysa bu kız bu kadar sadist olabilir mi? oysa gözüme çok masum görünüyor. bilmiyorum gerçekten böyle biri olabilir mi? -
hocam dediklerimin hepsini tecrübe ettim bende senin gibi bi kıza gönlümü kaptırdım
3 yıl senin gibi yaşadım ortada sonra senin gibi şair olmaya başlamıştımki durumu düzelttim
başka bi kızla konuşmaya başladım baktım aynısını oda yapmaya çalışıyor hemen tekmeyi vurdum
kızları anlıyamıyorz dediğimiz durum burda başlıyor zaten onlar böyle masum görünüp bunları yaparken kimsenin aklına
şeytan oldukları gelmiyor arkadaş
-
candas_seven bunu yazdı:
Bence tecavüz et..
-----------------------------hayvan herif :|
-
Arkadaşlar Özür Dilerim Geleceğim İçin Konuyu up'lamam Lazım :)
Aynen Bendede Böyle Kızlar Var,Takılıyoruz Takılıyoruz Açılıyorum Hoşlanıyorum senden falan sonra Ben seni Arkadaş Olarak görüyorum Diyor.Bu tür Kızlara Karşı Bi Saldırı Yokmudur :) Bu Arkadaşlık Ayağını Nasıl Geçeriz ? Müridlerden Yardım Bekliyorum...
-
MUHTARINTORUNU bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar Özür Dilerim Geleceğim İçin Konuyu up'lamam Lazım :)
Aynen Bendede Böyle Kızlar Var,Takılıyoruz Takılıyoruz Açılıyorum Hoşlanıyorum senden falan sonra Ben seni Arkadaş Olarak görüyorum Diyor.Bu tür Kızlara Karşı Bi Saldırı Yokmudur :) Bu Arkadaşlık Ayağını Nasıl Geçeriz ? Müridlerden Yardım Bekliyorum...
-----------------------------dediğim gibi hocam bunların hepsi erkekleri köle yapmak için oyundur yapman gereken bence
yaklaşacan sen ona aşıksın sanacak sonrada dödürecen arkadaşın olduğunu kalın cizgilerle gösterecen
sonra peşinden it gibi gelir :)
-
Hocam konuyu bi kız arkadaşımla konuştum. O da aynı şekilde davranıomuş başkalarına. Kabul ediyor kızlarn alayının böle olduğunu :) ama ne var ki barıştım ben. Çok ısrar etti dayanamadım. Bakalım görcez ne olcak..