Bütün Kızlar Böyle Mi? :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

' Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.'

Ayrıca aslında hata bizdedir senden başka kimse sana zarar veremez; eğer sen istemezsen ..

Bir düşün hak vereceksin bana da Nietzsche ye de =)

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    seviyorsan kendinden taviz verceksin bu işler böyle :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

tavizi de aştı bu :) ama napalım katlancaz.

@petal. aynen katılıyorm suçlu her zaman sizsiniz.

We can be more, we can be much more.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    konpicyus bunu yazdı:
    -----------------------------

tavizi de aştı bu :) ama napalım katlancaz.

@petal. aynen katılıyorm suçlu her zaman sizsiniz.

-----------------------------
    =) şimdi tamamen beni anlamamışsın biziz derken kadın ya da erkek farketmeksizin aslında 'insan' demek istedim =) insan zeki bir varlık biçok şeyi anlayabilirsin ,önceden tahmin edebilirsin,mesela en basitinden erkek ya da kız arkadaşının herhangi bir olumsuz davranışını fark edersin,buna taviz verirsin ve sonunda daha kötü olacağını bilirsin ama gene de yapmaktan alıkoyamazsın kendini burada mantığın iraden ve duyguların ortak bir kontrolü var çok duygusal insanlar buralarda çok canı yanı acıyan bireylerdir ama gene de tercihtir sonuçta ..Öte yandan bu coğrafya dişilerini gözlemlediğim zaman deliler gibi sevdiği halde ucuz yalanlarla aldatılan kadınlar ,tıpkı senin şikayetçi olduğun tarzda dengesiz adamların gelgitleri ellerinden kaybetmek istemedikleri için mal gibi kullandıkları insanlar aslında söylediğin şey; sevmezsen sevilirsin değer verirsen sevilmezsin ile erkeklerin de başına geldiğidir seni de kararsız bırakmışlar netice de sen de ilgi azalınca daha fazla ilgilenmişsin bu dişisel ya da erkeksel bir nitelik değil insani bir özellik;

Kaldı ki hamileyken aldatılan ,şiddet gören ,bu yüzden çocuklarını kaybeden ,tonla yalanlar işiten ,dengesiz adamların gel gitlerine maruz kalan şu an sayısını tam kestiremediğim dişi de tanıdım aralarında çekilmez olanları da vardı ama son derece iyi niyetli karşılıksız ,fütursuz sevenler de vardı hiç haketmediler ama hatayı biz yapıyoruz derken insan kararlı olamıyor canının acımasını göze alamıyorsan ilişkiyi de düşünme bence o zaman mantık ilişkisi olurki bu benim sevgi anlayışıma sığmıyor. Ayrıca edebiyat da kabul eder ki; aşk hastalıktır,bunun için canının acımasını göze almalısın tabi bu genç yaşlarda edindiğin tecrübeler hoş anılar olarak kalacak ama bunlardan hayat dersi çıkartıp at gözlüğü takmadını tavsiye etmem.

Herşeye rağmen güzel sevgiler yok mu kocmaaaaaan seven ,saygılı olan var =) herşey zaman bakınız A(L) =)

Saygılarımla.

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek
    hocam bende çok sonradan kızların anlaşılamayacağını anladım, tek bildiğim 4s kuralıdır, hiç ayrım yapmaksızın tüm kızlara uygula bir ömür mesud olursun :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    klinsmann
    klinsmann's avatar
    Erkek
    ilkin 4s kuralı ikincisi ülkemizde abazanlık HAD safhada olduğu için gençlerimiz kızların elinde daha çok maymun olur. üçüncüsü o çağlar hep öyledir kızlar egolarını feci bastırır o egonun altında kalmamak için onla bunla dalga geç, ez, senden güçsüzleri döv 10 numarasın. yap gitsin ne olacak kim efendi adam ister mümtaz efendi misali.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

2 gün önce barıştım. Kendi yalvardı. Demek ki yüz bulamayınca iş ciddiye biniyor. Eh kzlar böyle. Aslında s.etçektm ama yapamadım. Niye çünkü bağlamış bikere. Bu knuda acımasızlar. Soğutmuyolar arayı. Öle olsa ne kolay olurdu.

@petal. bahsettiğim kız daha hayatın ne olduğunu doğru dürüst bilmiyor. içgüdüleriyle harekt ediyor. Erkekler böledir her zaman çok yaşadım dediğini sanmıyorm. Tamamen kızlık doğasından.

He barışması hala vazgeçemediğini gösteriyor sevinim mi ağlim mi bilemiyorm :)

We can be more, we can be much more.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

Bazen şanstır gerçekten değer verdiğini sevdiğini inandıramassın yada inanırda kullanır faydalanır senden. Senin verdiklerine karşılık krşındakinin seni umursamaması, kullanması zoruna gider. Kırılısıın, incinirsin belkide ağlarsın sızlarsın. Aslında şikayet edip seviyesiz bazen ahlaksız bulduğumuz bu tür davranışları, ilgisizlikleri, güvensizlikleri biz yarattık.

Belki kendimiz yaşadık belki kardeşimiz, arkadaşaımız. 3-5 günlük zevkleri, keyifleri için seviyorum ayağına yatmadımı kullanmadımı insanlar birbirini. Şimdi kızlarda erkeklerde aynı herkes bir birine olan güvenini kaybetmiş. Gerçek sevgini gerçek duygunu bile anlatıp inandıramıyorsun. Hayat öyle tuhaf bir şey ki hani bazen bir canlı mutasyona uğrar çok farklı inanılmaz bir şey haline gelir ama vardır ve gerçektir ya şimdi hayatta öyle mutasyona uğramış her şey farklı her şey başka ve bu mutasyon sürekli yeni bir aşamaya geliyor. İnsanlarda bu mutasyonun içinde değişime uyup gidiyor. 

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    Hepsi aynı tas aynı hamam garip yaratıklar aynısı bana da oldu öküz kızı öküz bi bok olmaz bunlardan....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi

Kızlar ve erkekler olarak değil de herkesi insanlığı bakımından değerlendirmek lazım..

Toplam Hit: 6082 Toplam Mesaj: 37