folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Bütün Oyunlarla Alakalı Bir Soru

Bütün Oyunlarla Alakalı Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

Bu konunun tam yeri burası olmamakla beraber benim gibi başka oyun manyağı hocalarımda bunu merk etmişlerdir eminim

sorunum suki

internet kafeden taşınabilir hdd ile yüklenmiş oyunları alsam sonra kendi pc me atsam çalısırmı calısmazmı

kimisi calısırz kimisi calısmaz diyo kesin bilgisi olan varmı acaba ?

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ne0n12
    ne0n12's avatar
    Erkek

Pc özeliiklerini bir yaz  hele bakalım .. :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

bazıları çalışıyo mesela ergenken evde internet kotalıydı, cafeden metin2 klasörünü alıp eve gelmiştim çalışmıştı.

nfs underground2 'de yememişti onda crack felan dönüyodu belki ondan ...

(:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ne0n12
    ne0n12's avatar
    Erkek

Ben yanlıs anlamısım mevzuyu sımdı fark ettım onlıne oyunlarda atarsın kendı pcne ama büyük oyunlarda hata verebilir ..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

hocam pc özelliklerini ne yapacaksın :D

sony vaio pc özelliklerine gerk yok :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Kimisi çalışır, kimisi çalışmaz. Yüklenirken genelde register dosyası yüklerler ve installpath gibi değerleri barındırır bu kayıt defteri girdileri(yani oyunun bulunduğu dizin gibi kritik bilgiler). Kopyala yapıştır yaptığın da kayıt defteri girdisi hikaye olur. Bazısı istemez kendi kodlarında AppPath tarzı değerlerle ilişkilendirmiştir direk kopyalarsan olur. Yapacağın iş regedit e girip oyunun girdisini Dışarı aktarmak (export), kendine göre düzenlemek ve oyunu kopyaladıktan sonra çalıştırmak.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

şimdi bir oyun ripleyici olaraktan şöyle açıklama yapayım...

bazı oyunlar yüklenirken kayıt defterine ayar koyarlar. bu tarz oyunlar doğal olarak sadece klasörü kopyalarsan çalışmazlar...

bazı oyunlar var ki kayıt defterine ayar koysalar bile ya önemsizdir ya da oyun açılırken tekrar tekrar oyun tarafından oluşturuldugu için

senin bilgisayarında ayar olsa da olmasada rahatça çalışır.

3. bir ihtimal ise oyun kesinlikle kayıt defterine ayar atmıyordur ve ihtiyacı yoktur. bunlar da sadece klasör alarak çalıştırabildiğin oyunlardır.

----

int cafeden oyunları almak istiyorsan illaki, ya setuplarını bulmaya çalış (belki ağ'da paylaşmıştır)

bulamazsan klasörü kopyala, ve kayıt defterinde oyunun klasörünü arat. (misal NFS için EA games yazabilirsin vs)

bulduğun anahtarı kompile klasör olarak Ver menüsünden .reg dosyası olarak kaydet.

Evde çift tıklar bu şekilde kurarsın reg dosyasıyla (aynı klasöre atman şartıyla)

inşallah açıklayıcı olabilmişimdir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

oyunun setup dosyasını atarsan çalıştırırsın..ama oyunun kendisini atarsan çalışmaz.cunku oyun yüklenirken win. içine dll dosyaları atar..

kısacası setup ı alırsan çalışır

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

tşekkürler hocalar

setupu alınca kesinlikle calıstıgını biliyorum hocam

ayrıca suda var kafede xp var benim pc vista reg dosyaları uyarmı birbirine aynı formatlımı peki aynı şekildemi girio kayt defterine bilgileri

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Cracklı olanlar çalışmaz boşuna kasma kendini

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

ayrıca simdi deneme amaçlı pcm de yüklü olan bi oyunun reg dosyasını almaya calıstımda okadar çok yerde kaydı varki hangisi lazım bana bnlardan acaba

Toplam Hit: 3579 Toplam Mesaj: 23