Bütün Oyunlarla Alakalı Bir Soru
-
fifsonic bunu yazdı:
-----------------------------
Cracklı olanlar çalışmaz boşuna kasma kendini
-----------------------------boyle emin yorumlar yapıyorsunuz ya şaşıyorum
madcrazy
emin olarak kesinlikle çalıştıklarını bildiklerim call of duty, crysis, football manager, empire total war, warcraft bunlar klasor oalrak kopyalasanda çalışıyorlar.
-
Madcrazy bunu yazdı:
ayrıca simdi deneme amaçlı pcm de yüklü olan bi oyunun reg dosyasını almaya calıstımda okadar çok yerde kaydı varki hangisi lazım bana bnlardan acaba
-----------------------------1. oyunlarda GENELDE vista xp cart curt farketmez
farkederse 32 bit 64 bit te fark eder...
2. oyunun klasörü / seri numara bilgilerinin oldugu bilgiler yeterlidir kayıt defterinde.
Registry Workshop var. onu indir işin kolaylaşır. hangisi gerekli hangisi gereksiz şöyle anlarsın:
bulduklarından birini kompile sildin klasörüyle diyelim (misal HKCU\Software\EA GAMES) oyunu açtın açılıyorsa gereksizdir..
açılmıyorsa demek o klasör bize lazım. hemen ctrl + z ile geri alırsın sildiğini ve sağ tıkla Export ile kaydedersin.
Kaydederken Win98 dosyası şeklinde kaydet reg'i daha sağlam olur.
edittt: int cafede bazı oyunların klasöründe RegSetup benzeri isimli bir dosya olabiliyor.Bu dosyalara çift tıkladığında ayarları kendi yapar.
Bu tarz oyunlarda uğraşmazsın. kendi makinana kopyaladıktan sonra regsetup'ı bir kere çalıştırırsın oyun kurulur.
şimdi yatıyorum başka sorun olursa pm at hocam yardımcı olmaya çalışırım yarın
-
yardım eden herkeze çok teşekkürler çok saolun vakit ayırdınız için (:
-
kardeş regeditten oyunların kayıt girdilerinide al o zaman. Dosyaları kopyala aldığın kayıt girdilerini de eve götür kendi bilgisayarında çalıştır. ama adama sormadan alma ayıptır :D
-
kim demiş çalışmaz diye regedit kayt tutulan oyun kısme ve belgelerimdeki kayıt dosyasını artı oyunun kurulu dosyayı Alırsan bir Sorun cıkmaz
-
-
RaAmLis bunu yazdı:
fifsonic bunu yazdı:
madcrazy
emin olarak kesinlikle çalıştıklarını bildiklerim call of duty, crysis, football manager, empire total war, warcraft bunlar klasor oalrak kopyalasanda çalışıyorlar.
-----------------------------ne yaptığını bilmiyorsan bu hayatta yaşama herzaman yapacağım hamleyi önce düşün adam diyor ki cafedeki xp bendeki vista reg dosyaları uymaz ( :
-
fifsonic bunu yazdı:
-----------------------------RaAmLis bunu yazdı:
fifsonic bunu yazdı:
madcrazy
-----------------------------ne yaptığını bilmiyorsan bu hayatta yaşama herzaman yapacağım hamleyi önce düşün adam diyor ki cafedeki xp bendeki vista reg dosyaları uymaz ( :
-----------------------------kafedeki xp bendeki win7
-
x-files bunu yazdı:
fifsonic bunu yazdı:
-----------------------------RaAmLis bunu yazdı:
kafedeki xp bendeki win7
-----------------------------sen nereden çıktın yaaa biz
Madcrazy bunu yazdı:
tşekkürler hocalar
setupu alınca kesinlikle calıstıgını biliyorum hocam
ayrıca suda var kafede xp var benim pc vista reg dosyaları uyarmı birbirine aynı formatlımı peki aynı şekildemi girio kayt defterine bilgileri
-----------------------------lla konusyorduk her neyse benım bıldığım denedığim reg dosyaları olmadan cracklı oyunlar çalışmaz ya oyunun crackını bulup cracklayacaksın yada reg dosyalarının tamamını alacaksın + xp ile win 7 nin dosyaları farklı olur yoksa boşunamı sistem gereksinimlerine xp yada vista yazıyorlar
-
uzatmak istemezdim ama daha önceden xp de olan oyunlarımı bazılarının setupları elimde bulunmadıgımdan ex-hdd ye atmıştım ve şuanda bunları oynuyorum herhangi bir müdahalede bulunmadan crack veya reg olmadan emin olduğum kesinlikle çalışır dediğim oyunlarıda diğer mesajımda belirtttim
ayrıyetten sen mesajında direk crackli olanlar çalışmaz demişsin ben buna göre yorum yazdım win 7 xp reg olayını söyleseydin baştan bişey diyemezdim ama sen genelleme yaparak söylmeissin
yoksa kusura bakma kimseye sataşmak gibi bir amacım yoktu.