folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Büyük Alana Wireless Dağıtma Sorunu

Büyük Alana Wireless Dağıtma Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1 den fazla ap kullan 1 wifi ile olmaz o is cok radyasyon yayar olsa da 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

12 db antenler var, senin yapacağın şey bunlardan 3 tane almak, 3 tane de access point almak :) accesspointin antenini 12db ile değiştir, her yerden çeksin amk.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

orjinal antenini taktım 6db, poe denen zımbırtıyı elden geçirdim tek aletle 2 km öteye her şekilde yayın veriyorum artık sorunum çözüldü.

:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    pesimistzombie bunu yazdı

elimde hali hazırda bulunan cihaz bu

http://www.wirelesssistem.net/PicoStation-M2-HP-24GHz-Hi-Power-80211N-Outdoor-wireless-System,PR-82.html

+ üstünde 15db anten bulunmakta. Bunun üzerine extradan 250 tl bütçem var yanlış anlaşılma olmasın. Bu cihazla kırmızı noktadan karşı taraf sinyal alıyor ancak kırmızı noktanın  etrafındaki binalar ve karşı taraftan bir kaç nokta sinyali hiç görmüyor. yatay dikey ve konum değiştirme işlemlerini yaptım ölü noktalara bir türlü internet sağlayamadım.

Hocam mesela binanın en tepesine koyarsan dalga genişleyerek gittiği için en yakındakine daha kötü gelir durun 1 resimle açıklıyım :)

Paint terk :

0x656e tarafından 29/Nis/13 21:03 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2533 Toplam Mesaj: 15