Büyük Bi Problemim Var :( [Demet Evgar]
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------profıldekı fotoğrafa kess :D :D
psikolog tek çare ;)
-----------------------------düşünüyorum
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------profıldekı fotoğrafa kess :D :D
psikolog tek çare ;)
-----------------------------düşünüyorum
-----------------------------düşünme uygula sapkmısın olum sen :| aynaya bak kendıne gel :W aynada da demeti görüyosan kesin git pskologa
-
ulan olaya bak :S
topice bi girdim winampta rastgele çalan şarkı listemden bil bakalım kim çıktı :S :|
orhan gencebay - bir teselli ver :|
diycek bişeyim yok. baba diyo şu anda zaten :D
-
Hoca 10 Kusursuz Filmini İzle O Sana Göre Adam Rastgele bir manken seçiyor.Ona ulaşmak için herşeyi yapıyor.Olm Hiçmi film izlemediniz. Mail Al , Bağlı Olduğu Ajans'ı öğren hertürlü ulaşmaya çalış :D
He oda yemiyor dersen Aç 1 Kadın 1 Erkek elizabeth takıl :D -
Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca 10 Kusursuz Filmini İzle O Sana Göre Adam Rastgele bir manken seçiyor.Ona ulaşmak için herşeyi yapıyor.Olm Hiçmi film izlemediniz. Mail Al , Bağlı Olduğu Ajans'ı öğren hertürlü ulaşmaya çalış :D
He oda yemiyor dersen Aç 1 Kadın 1 Erkek elizabeth takıl :D
-----------------------------diğer dediklerini yapıyorumda, cinsel bi araç olarak görmüyorum demeti seviyorum abi bu kadarmı zor anlamak
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------diğer dediklerini yapıyorumda, cinsel bi araç olarak görmüyorum demeti seviyorum abi bu kadarmı zor anlamak
Anlamak Kolayda Nasıl olacağını kestirmek zor :)
-
Yil 2004 hic unutmam..
Internet cafe de calisiyordum o vakitler..
Sutcuimam uni. Matematikte okuyan bir cocuk vardi..
Gelirdi hergun ve yaklasik 10-12 saat pc basinda bir hatunun resmine bakardi..Yabanci bir hatundu,adini unuttum..
Sanirim o da asik olmustu..
Sonralari gelmedi..Ya Askindan öldü..Ya da eve pc ve internet aldi..:)
Sevmek güzel sey..
-
Desiqner bunu yazdı:
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------Desiqner bunu yazdı:
Anlamak Kolayda Nasıl olacağını kestirmek zor :)
-----------------------------:|
-
O kim la ...
-
tek hastası sen deilsin :)