Büyük Bi Problemim Var :( [Demet Evgar]
-
biz buna android lik diorz :G geçmiş olsn saçma bence nası becerdin anlıamadım sanal a$k :E
-
Seni çok iyi anlıyorum. Zaman zaman bana da oluyordu senin yaşlarındayken. Hatta bunun Şebnem Dönmez'le bir dizisi vardı adını unuttum şimdi. Dengesizin biri asılıyordu buna hep. Orda ben hem Şebnem Dönmez'e asılıyordum hem buna :) Bir süre sonra kendiliğinden geçiyor herşey. Sen şimdi olmaz öyle, unutmam ölüyorum aşkından falan diyeceksin belki ama bir süre sonra unutacaksın. Ona ulaşmak için yapabileceklerini yap yine ama ulaşamazsan da dünyanın sonu değil. Etrafındaki insanlardan bir sevgilin olduğu zaman Demet falan yalan olur. Hatta kendi kendinle dalga geçersin "ulan bir zamanlar bu karıya da aşıktık be" diye.
-
limitsiz bw ve alan ver belki tav olur :P :D
-
bu arada o karı dan hiç haz etmem
-
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------Sevgili edindiğin gün tv yi açmaya bile üşenirsin...
boşluktandır boşluktan...
-----------------------------bu kadar
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------Sevgili edindiğin gün tv yi açmaya bile üşenirsin...
boşluktandır boşluktan...
-----------------------------bu kadar
-----------------------------hocam hali hazırda bi sevgilimv ar Allahaşkür güzelde, ama DemetEvgarda beni içine çeken bişey var
-
Bu hanımefendimi :|
-
Başardınmı hocaaaam :]
Toplam Hit: 5735 Toplam Mesaj: 39