folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Büyük Boyutlu İmaj Dosyalarını Nasıl Sıralı Dvd Olarak Bölebilirm ?

Büyük Boyutlu İmaj Dosyalarını Nasıl Sıralı Dvd Olarak Bölebilirm ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar elimde ebatları 8-10-20... gb dosyalar var bunlardan bazıları oyun bazıları film bazıları dvd9 vs... filmleri istediğim ebatta bölerek kaç dvd olacaksa o şekilde yapabiliyorum "mkvmerge GUI" programı ile, ama oyun ya da direk dvd9 olunca yapamıyorum bunu rar kullanmadan nasıl yaparım ? mesela oyunlar için diyelimki oyun tek dosya halinde 9 gb bunu 2 dvd ye bölüp ilk dvd kurulduktan sonra ikinci dvd yide kendi isteyecek şekilde nasıl bölebilirim ?

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Güncel,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    Evet bende böyle bişey arıyorum.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

Bu tarz birşeyi her program yapamaz ve bulman da çok zordur. Çünkü o program bu dvdyi bölerken açtığında tıpkı winrarın yaptığı gibi diğer partları arayacak. Bu setupların mantığın var. Türkçe olarak bir bilgi bulabileceğini sanmıyorum. ingilizce olarak da Setup is Split Across Multiple CD yada DVD şeklinde arama yap..

tam olarak istediğin gibi olasada şu programları bi incele

http://www.shareup.com/Rapid_Split-download-30706.html

http://download.cnet.com/EZSplit-Lite/3000-2248_4-10908770.html?tag=feed&subj=newreleases&part=rss

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    şu çocuğa biri konu açmayı öretsin :D

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Felony
    Felony's avatar
    Erkek
    Tek yüzey çift katmanlı veya Çift Yüzey Çift Katmanlı 9 gb ve 10 gb halindeki DVD'leri (+ - )dene istersen.

Güçsüz halklar güçlü liderler çıkarır, güçlü halklarınsa lidere ihtiyacı yoktur. "Viva ZAPATA"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Felony bunu yazdı:
    -----------------------------
    Tek yüzey çift katmanlı veya Çift Yüzey Çift Katmanlı 9 gb ve 10 gb halindeki DVD'leri (+ - )dene istersen.

Yani bu lafına denilecek o kadar çok şey varki...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Felony
    Felony's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı:

Felony bunu yazdı:

Çift katman DVD lerden bi haber olabileceğini varsayarak yazdım bunu. Oyunlar için İllaki 2 DVD ye yazdırmak istiyorum dersen, bunu winrar ile yada alternatif (slice, split) sıkıştırma programlarıyla halledebilirsin.

Güçsüz halklar güçlü liderler çıkarır, güçlü halklarınsa lidere ihtiyacı yoktur. "Viva ZAPATA"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

Felony bunu yazdı:
    Tek yüzey çift katmanlı veya Çift Yüzey Çift Katmanlı 9 gb ve 10 gb halindeki DVD'leri (+ - )dene istersen.

actıgın yardım konularında hep böyle işine yaramayan mesajları terslersen daha cok yardım konusu acarsın hoca. her actıgın konuda dikkatimi cektigi icin söylemek istedim. konunu dagıttıysam kusura bakma.. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Fikret bunu yazdı:

Felony bunu yazdı:
    Tek yüzey çift katmanlı veya Çift Yüzey Çift Katmanlı 9 gb ve 10 gb halindeki DVD'leri (+ - )dene istersen.

actıgın yardım konularında hep böyle işine yaramayan mesajları terslersen daha cok yardım konusu acarsın hoca. her actıgın konuda dikkatimi cektigi icin söylemek istedim. konunu dagıttıysam kusura bakma.. 

Ben kimsenin mesajını terslemem nasıl bana cevap verilmişse bende öyle cevap veririm şimdi yerimi bu 9-10 gb dvd al demek ben bilmiyormuyum almayı ya da kullanmayı pahalı olduğu için tek dvd dedim ama gelen mesaja bak yine bi şey demedim önemsemedim...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

Fikret bunu yazdı:

Felony bunu yazdı:

Ben kimsenin mesajını terslemem nasıl bana cevap verilmişse bende öyle cevap veririm şimdi yerimi bu 9-10 gb dvd al demek ben bilmiyormuyum almayı ya da kullanmayı pahalı olduğu için tek dvd dedim ama gelen mesaja bak yine bi şey demedim önemsemedim...

bilmedigini düşünerek iyi niyetiyle yazmış hocam yani ne olmuş ? :/

konuya gelirsek winrarda arşivlerken partlara ayırabiliyosun diye biliyorum mesela 500mb boyutunda bi exeyi 4-5 part yapabiliyorsun sanırım. korsan oyun cdlerinin cogunda winrar sfx kullanılmıs bi arastır istersen. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 2173 Toplam Mesaj: 14