Büyük Boyutlu İmaj Dosyalarını Nasıl Sıralı Dvd Olarak Bölebilirm ?
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Fikret bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Felony bunu yazdı:
-----------------------------
Tek yüzey çift katmanlı veya Çift Yüzey Çift Katmanlı 9 gb ve 10 gb halindeki DVD'leri (+ - )dene istersen.
-----------------------------Yani bu lafına denilecek o kadar çok şey varki...
-----------------------------
actıgın yardım konularında hep böyle işine yaramayan mesajları terslersen daha cok yardım konusu acarsın hoca. her actıgın konuda dikkatimi cektigi icin söylemek istedim. konunu dagıttıysam kusura bakma..
-----------------------------Ben kimsenin mesajını terslemem nasıl bana cevap verilmişse bende öyle cevap veririm şimdi yerimi bu 9-10 gb dvd al demek ben bilmiyormuyum almayı ya da kullanmayı pahalı olduğu için tek dvd dedim ama gelen mesaja bak yine bi şey demedim önemsemedim...
-----------------------------bilmedigini düşünerek iyi niyetiyle yazmış hocam yani ne olmuş ? :/
konuya gelirsek winrarda arşivlerken partlara ayırabiliyosun diye biliyorum mesela 500mb boyutunda bi exeyi 4-5 part yapabiliyorsun sanırım. korsan oyun cdlerinin cogunda winrar sfx kullanılmıs bi arastır istersen.
-----------------------------Şimdi sana ne demeli :D ne demişin konunun en başında ""rar kullanmadan nasıl yaparım ?""
-
Madem 9gb lık DVD istemiyorsun o halde açtığın konuya yaz ki bilelim..!
ukalalığın da lüzumu yok... insanlara artık iyilik bile yaraıyor -
aklıma en mantıklı o geldi :p
http://www.indirdix.net/parcapincik-indir-1-0.html
şöle bisi var bi de kullanmadım ama bunu buldum bi kurcala istersen.