Büyük İnternet Sitelerinin Admin Panelleri Nasıldır?
-
holy bi ss atsan da görsek, aslında şöyle birinin googlea sızıp panelden ss atmasını filan bekledim de baktım gelmiyo tbt'ninki de olur yani :)
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam birçok marka olan büyük firmada web programcılığı yaptım yada danışmanlık verdim. (Birçoğuna da zamanında bodoslama girdim tabi )
Reklam olsun diye söylemiyorum tahribatın admin paneli çoğundan daha iyidir.
Sebebi ise bu firmalar hep satış amaçlı düşündüklerinden ve genelde paneli kullanacaklar angut olduğundan fazla özenmiyorlar admin paneline düz beyaz arkaplanlı tablolar olan basit sayfalar oluyor.
Bazı firamalarda da hakkaten vasifsiz programcilar calistirmaktan kaynaklanan kullanım zorlukları var. Birçok kere dışarıdan mükemmel görünen sitelerin arkaplanı şaşırtıcı şekilde kötüydü yani
edit
DJ_Alper tarafından 04/Kas/12 21:11 tarihinde düzenlenmiştir -
büyük site sahibi olsam panelin kritik noktalarına seviyeye göre erişim sağlarım , her veri girişinin kontrol edenin edeni olur tabi.
Media tarafından 04/Kas/12 21:08 tarihinde düzenlenmiştir -
__hsyN__ bunu yazdı
holy bi ss atsan da görsek, aslında şöyle birinin googlea sızıp panelden ss atmasını filan bekledim de baktım gelmiyo tbt'ninki de olur yani :)
var zaten rene paylaşmıştı ara forumda
-
Media bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdı
var zaten rene paylaşmıştı ara forumda
http://www.tahribat.com/Forum-Tahribat-Com-Ekran-Goruntuleri-110197/