Büyük Sitelere Giremiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum
-
merhaba arkadaşlar benim sorunum başta facebook,twitter,gmail,ask.fm,hotmail gibi büyük sitelre giriş yapamamak adres cubuguna ornegin www.facebook.com yazıp enterladıgımda hiçbirşey yapmıyor ve bağlanmıyor diğerlerinde de aynı sorun var fakat diğer bütün sitelere hızlı ve sorunsuz bir şekilde bağlanabiliyorum.güvenlik duvarım kapalı,bilgisayarda antivirus kurulu degil,hosts dosyası boş sorun neden dolayı olabilir?
-
bilgisayarın saati ve tarihi doğru mu?
-
aynı sorun geçen gün bendede vardı. 3 4 saat sonra düzeldi kendi kendine.
-
evet saat ve tarih doğru. ayrıca bu sorun 3 gündür var bende öyle düşündüm 1-2 saate geçer diye olmadı.hiç kimsenin başına gelmedimi böyle bir olay?
-
host dosyasına bak bir ihtimal...
-
O dnschanger virisündendi ve geçti bildiğim kadarı ile ? istersen bi format at sadece C ye ?
-
hocam format atmam en son aşamada düşüneceğim olay çünkü tek partion var ve o kadar veri varki bunları yedeklemem gerekli :S
-
hidemyass.com dan girmeyi denermisin. ya da google translate den.
-
farklı bir browser kullanıp girebilyorsan (ie, firefox, chrome neyse) sorun cookielerden, tüm geçici dosyaları, çerezleri kaldır
eğer yine giremiyorsan sorun sistemle alakalı
-
yazmayı unutmuşum hiçbir proxy sitesi,google translate gibi yerlerden de girmiyor onlardan siteye giriyor fakat uye girisi yapmaya calıstıgım anda giriş yap butonuna basınca bekliyor girmiyor hiçbir yere.
-
hades_06 bunu yazdı:
-----------------------------yazmayı unutmuşum hiçbir proxy sitesi,google translate gibi yerlerden de girmiyor onlardan siteye giriyor fakat uye girisi yapmaya calıstıgım anda giriş yap butonuna basınca bekliyor girmiyor hiçbir yere.
-----------------------------dnsi ne alıyor pc?