Büyük Sitelere Giremiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum
-
büyük sitelere giremiyorum diyorsun ama TBT ye girmişsin.
-
Arkadaslar ayni sorun bende de var bu sirketin pc sinde iki ayri program var biri BitDefender Internet Security (bu antivir etkilemiyor)
digeri ise bir client, MasterSolution Suite XL Client (iste bu Client internette sorf yapmami kafama gore takilmami %80 Kisitliyor). srfsiz program yuzunden hicbisi yapamiyorum sadece ana pc deki ogretmenin beni kontrol etmesini izliyorum. onu da gectim izlerse de izlesin cook da tin amma velakin face mace vs.. girilmiyor ki
proxy kullandim uye adi pass girdim bu defa cokiee kayit sorunu vs.. bisiler cikti.
uzun lafin kisasi bu cokiee sorununu kurcaladim pc de hersey normal tum ipsizlik Clientte.
Acaba bildiginiz bir Broswer var mi firefox-Chrome-Opera disinda cookiee ile sorun yasamamak icin???
-
hypnos_ bunu yazdı:
-----------------------------büyük sitelere giremiyorum diyorsun ama TBT ye girmişsin.
-----------------------------hahah :D
-
Başka bi cihazla girmeyi denesene; sorun cihazda mı internetinde mi?
-
tahribata yapılmış hakarettir bu
-
dns yi elle atadım otomatik yaptım onlada alakası yok anlamadım gitti sorunu..
-
hades_06 bunu yazdı:
-----------------------------yazmayı unutmuşum hiçbir proxy sitesi,google translate gibi yerlerden de girmiyor onlardan siteye giriyor fakat uye girisi yapmaya calıstıgım anda giriş yap butonuna basınca bekliyor girmiyor hiçbir yere.
-----------------------------şimdi SİTEYE GİREMEMEK ile ÜYE GİRİŞİ YAP a basmak ve girememek çok farklı sorunlar.. sen sitenin ana sayfasına giriyorsan İÇERİĞİNDE BASKA LİNKE giremıyorsan DNS sorunun var demektir..modemini fabrika ayarı yapıp tekrar kur bakalım birde.
-
modemi resetledim pc ye format attım hala sorun devam ediyor bilen bir arkadaş yokmu bu sorunu?
-
hades_06 bunu yazdı:
-----------------------------modemi resetledim pc ye format attım hala sorun devam ediyor bilen bir arkadaş yokmu bu sorunu?
-----------------------------hattına başka pc takıp denedin mi?
-
Başka bir dns ile dene ?