Buzdolabı Arızası (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

bildiğin kılcal ı kesmişsiniz tamirci çağırın bir an önce :)

kılcal ne hocam :d termostatı kesmişiz biz onu yaptırdık takcaz tekrar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

konu buzdalbı madem bende anlatam ya :D 

hocalar sımdı benımde buzlukta et kıyma falan suyu var elektrık kesılmıstı bı ara eve bı geldım 10k et kıyma helak olmus alt haznesıde yok erıtıp bosaltam suyu artı erımesı ıcın sevıyeyı dusurdugumde bu sefer asagılar buz tuttu usttaraf erıdı bu sefer bıldıgn olabın ıcınde benım kadar buz oldu ama buzluk bos :D bu seferde korktum gerı yukselttım ama o pıslıgı bı temızleyemedım :D 

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

o da değişikmiş :D fişini çekseydinya kendisi erisin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

hocam buzluga geelen gaz borrusu vardır tamirciler kılcal der arkadaşların dükkanda baya yardım etmiştim o yüzden dedim çok ince bi kablo vardır demirden sadece o buzluga girer böyle arkadan gaz haznelerinden bakarsan yani onu demiştim ben

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Termostatı kesmişsiniz, değiştirdiniz. Ayrıca buz tutmasının nedeni de drayer'in arızalanmasıdır. Drayer: Filtredir. 

Filtre değişecek bir de.. Ha, filtre buna sebebiyet vermemiş olabilir. Gazla ilgili bir sorunda olabilir, fazla gaz vardır falan. 

Termostat'ın içerisinde gaz yok, alkol bulunmaktadır. 

ne diyon?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    kajmerpac bunu yazdı

bekar evimizde bi tane eski buzdolabı var aeg fazla buz tutmustu fişini çektik temizledik falan sonra içinde bi tane kablo vardı bayada uzun demir yeri bende boşta kalmasın bantlayalım dedim arkadaşta kesti fazla diye tıs diye bi ses cıkmıs bantladık kapattık orayı ama motoru calısmıyor simdi neden olabilir anlayan ya da karşılaşan var mı bu tarz sorunla

Töbe Töbe..  Ne bu etek mi favori mi saç mı da uzunmuş deyip kesiyor.. vay amk.. Bi yaşıma daha girdim.. Bu kolon fazla bu binaya deyip  kolon da keser .. post mallık ... öküz aleyhisselam...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

arkadşaın rizeli mi?:)

Toplam Hit: 1618 Toplam Mesaj: 18