Buzdolabı Durdu Ne Yapmak Lazım
-
Hocam saatlerdir çalışmıyorsa termostat bozulmuş.
-
Maddox bunu yazdı
100 tl gitti o zaman nerden baksan
-
Maddox bunu yazdı
Ufacık bir alettir o Yanlış hatırlamıyorsam Motorun Bünyesine Plastik bir yatak içerisinde bitişiktir... Onu Çıkar Git aynısından al getir aynı yere çıkardığın şekilde tak çalışır... -
Hocam şöyle yap komple fişini çıkar tamamen çıkar tüm elektrik kablolarını çıkar 1 gün beklet yarın tak çalışacaktır büyük ihtimalle tamam mı ? eğer çalışmassa termostat ;)
-
Maddox bunu yazdı
Hocam şöyle yap komple fişini çıkar tamamen çıkar tüm elektrik kablolarını çıkar 1 gün beklet yarın tak çalışacaktır büyük ihtimalle tamam mı ? eğer çalışmassa termostat ;)
tamam hocam teşekkürler
-
Ne demek yarın bana sonuçlarını yazarsın elimden geldiği kadar yardımcı olurum ;)
-
Maddox bunu yazdı
Ne demek yarın bana sonuçlarını yazarsın elimden geldiği kadar yardımcı olurum ;)
tabi hocam.İnşallah çalışır :)
-
Dikkat et içidekiler bozulmasın su dakikadan itibaren tamamen elektriğini kesmis ol , yarın tak çalışır büyük ihtimal çalışmassa dediğim gibi termostat buralarda 50-60 tl ama rusyada ne kadardır bilemiyorum. :) Elektronik konusunda tüm murid kardeslere yardımcı olurum hocam insallah çalışacaktır. :)
-
kiev bildiğim kadarıyla deposito mantığı ile çalışıyor. ev sahibi böyle şeyleri halletmek zorunda. evden çıkarken depositodan düşüp verir. zaten ne yaparsan yap eskime payı altında 1/4'ünü silecektir depositonun. ittir gitsin...
-
attackatak bunu yazdı
kiev bildiğim kadarıyla deposito mantığı ile çalışıyor. ev sahibi böyle şeyleri halletmek zorunda. evden çıkarken depositodan düşüp verir. zaten ne yaparsan yap eskime payı altında 1/4'ünü silecektir depositonun. ittir gitsin...
yurt hocam