Buzdolabı Durdu Ne Yapmak Lazım
-
termostad 15 20 tl birşey hocam git buz dolabı tamircilerinden temin et dolabın fişini çek daha sonra o çevirdiğin kısmı sök onun ucunda dolabın içine doğru giden bir tel olacak onu da taki et onuda sök birleşiktir zaten git tamirciye aynısından al 20 den fazla derse alma başka yerlere sor sonra gel aynı şekilde tak
ama bence motor pert olabilir fişini çek arkadaşların dediği gibi 1 gün beklet
-
Motor termiği de zarıza yapmış olabilir . bi kere başıma gelmişti..
-
ltcelik bunu yazdı
Motor termiği de zarıza yapmış olabilir . bi kere başıma gelmişti..
Yahu Allah beni Kahretmiye, Termostat diye dediğim Termikti... Bende onu diyodum. :)Motora bitişik yerleştiriliyor. Ufacık bişey. O Bozuldumu Sitsen Buzdolabı Çalışmaz...
-
Arkadaşlar dediğiniz gibi yaptım 6 saat sonra fişe taktım buzlar eridikden sonra çalıştı teşekkürler hepinize :)
-
HOCAM HOCAM ! dediğime geldinmi. :) bak ben sana 3 yol gösterdim
1.Seçenek:Eski dereceye al bekle o çalışacaktır dedim (Sonra baktım ki konu açılalı saatler olmus , şu anda çalışıyordur bile dedim sen çalışmıyor hocam dedin bende 2. seçeneği sundum.)
2.Seçenek:Termostat bozulmustur hocam dedim çok masrafı yok dedim. (Sonra düşündümkü termostat bozulması için birçok sebep var yazsam anlamazsınız o yüzden 3. seçeneği sundum.)
3.Seçenek:Buzdolabının fişin tamamen çek yarın sabah tak çalışacaktır dedim 6 saat oldu ve çalıştı . :)