folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder C # (Sharp) Görsel Eğitim Seti

C # (Sharp) Görsel Eğitim Seti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

güzel paylaşımlar yapıyorsun hocam eyvallah :) paylaşımına laf etmedim yanlış anlama.. oradaki kitaptan kastımda normal bir kitap, pdf falan değil.

haa bilgisayardan okuyabiliyorsa ne ala.. ama kitabı eline alıp çalışmak farklı bir şey.. yeni başlayan kişilere her zaman ki tavsiyem mutlaka adam

gibi bir kitapla başlamaları. videolar, makalaler sizi çok bi yere götürmez, sürükle bırak programcısı olursunuz. Çünkü detaya girmezler fazla bu da

eksik öğrenmenize sebep olur. c# için daha doğrusu nesneye yönelim için incelediğim türkçe kitaplardan en iyisi sefer algan ın her yönüyle c#

kitabı. adam gerçekten hakkını vererek anlatmış nesneye yönelimi. Tabii bunun üstüne koyulması gereken çoooooook şey var ama sağlam bir

temeli aldıktan sonra bu nesneye yönelimde, c++ mış javaymış çok da önemli değil. onların kütüphanesini bilmek kafii dir diye düşünüyorum. Yani

bir dili bilmekten çok olayın mantığını kavramak gerekiyor, piyasada aktif olarak kullanılan diller de %100 nesneye yönelimli programlama dilleri

olduğu için, nesneye yönelim hepsinin zeminini oluşturmakta. bu zemini iyi otutturmuş biri için yeni bir dil öğren zor olmaz çünkü aynı şeyleri

yapıyorsundur sadece sınıf isimleri fark eder.. birinde form dersin birinde activity birinde : ile türetirsin birinde extends... birinde click metodu

oluşturursun birinde onclick metodunu elle yazarsın.. 

iyi çalışmalar cümleten

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

güzel paylaşımlar yapıyorsun hocam eyvallah :) paylaşımına laf etmedim yanlış anlama.. oradaki kitaptan kastımda normal bir kitap, pdf falan değil.

haa bilgisayardan okuyabiliyorsa ne ala.. ama kitabı eline alıp çalışmak farklı bir şey.. yeni başlayan kişilere her zaman ki tavsiyem mutlaka adam

gibi bir kitapla başlamaları. videolar, makalaler sizi çok bi yere götürmez, sürükle bırak programcısı olursunuz. Çünkü detaya girmezler fazla bu da

eksik öğrenmenize sebep olur. c# için daha doğrusu nesneye yönelim için incelediğim türkçe kitaplardan en iyisi sefer algan ın her yönüyle c#

kitabı. adam gerçekten hakkını vererek anlatmış nesneye yönelimi. Tabii bunun üstüne koyulması gereken çoooooook şey var ama sağlam bir

temeli aldıktan sonra bu nesneye yönelimde, c++ mış javaymış çok da önemli değil. onların kütüphanesini bilmek kafii dir diye düşünüyorum. Yani

bir dili bilmekten çok olayın mantığını kavramak gerekiyor, piyasada aktif olarak kullanılan diller de %100 nesneye yönelimli programlama dilleri

olduğu için, nesneye yönelim hepsinin zeminini oluşturmakta. bu zemini iyi otutturmuş biri için yeni bir dil öğren zor olmaz çünkü aynı şeyleri

yapıyorsundur sadece sınıf isimleri fark eder.. birinde form dersin birinde activity birinde : ile türetirsin birinde extends... birinde click metodu

oluşturursun birinde onclick metodunu elle yazarsın.. 

iyi çalışmalar cümleten

allah razı olsun abi bende pdf anladım evet haklısın kitap olamdan olmaz bende öğrenmek istiyorum haftaya çarşambaya kadar tatilim var ne kadar öğrenirsem ve ne kadar paylaşırsam o kadar kardır diye düşünüyorum

İts My Life. NOW or NEVER
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek

adam akıllı bir öneride bulununda bende yazılım işine yöneleyim  :)  baya eski bir eğitim videosu daha profları elinde olan varmı arkadaşlar .. paylaşım için teşekürler bu arada 

Emekli
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    blackglove bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

kitap kitap kitap.. kitapsız olmaz bu işler...

hocam kitabıda yarın ekleyecem kısmetsee türlü türlü kitaplar hemde

şimdiden onun içinde eline sağlık, benim gibi normal kitap takıntısı olmayanlara güzel paylaşım :) yeni bi kitap kurcalıcam mesela, elimde pdf i de var ama bi türlü başlayamıyorum, illa o kitabın hacmen kendisi olucak o sayfalar arasında gezinicem, başka türlü olmuyo :) 

.
Toplam Hit: 4167 Toplam Mesaj: 15