C# For Döngüsü Acilen Gece 12 Ye Kadar Vaktim Var
-
al hacım sonunda oldu :D
Console.WriteLine("Lütfen Bana Da Bir Rakam Yazınız : "); int number = Convert.ToInt32(Console.ReadLine()); for (int x = 0; x<number; x++) { for(int y = number; y>x; y--) { Console.Write(" "); } for (int z = 0; z<=x; z++) { Console.Write("*"); } Console.WriteLine(""); } for (int xx = number-1; xx >0; xx-- ) { for(int yy = number; yy>=xx; yy--) { Console.Write(" "); } for(int zz = 0; zz<=xx-1; zz++) { Console.Write("*"); } Console.WriteLine(""); } Console.ReadKey(); -
Adamsınız ya eyvallah çok sağolsun Allah razı olsun dostum ya :D hepinizden uğrastırdım sizi hemen video çekiyorum sağolun
-
Console.Write("Lütfen Bir Sayı Giriniz : ");
int girilenSayi = Convert.ToInt32(Console.ReadLine());
string[] yildizlar = new string[girilenSayi];
string yildizKarakteri = "";
for (int i = 0; i < girilenSayi; i++)
{
yildizKarakteri += "*";
Console.WriteLine(yildizKarakteri);
yildizlar[i] = yildizKarakteri;
}
Array.Reverse(yildizlar);
foreach (var yildiz in yildizlar)
{
Console.WriteLine(yildiz);
}
Console.ReadLine();
Geç kalmışız ama belki işine yarar hacı abi :))
-
oov sağol ama bu dizi komutu ama ileride yarar elbet :)
KUSURA BAKMAYIN FORUM KURALLARINA BAKMADAN ACİLEN DEMİŞİM AFFOLA BAKTIM SIMDI KURALLARA BİR DAHA OLMAZ :)
uzengil tarafından 17/Mar/14 00:32 tarihinde düzenlenmiştir -
zeybekustasi bunu yazdı
nerde bu unbalanced :D c#ı görünce illa bişey yazardı yani.
basit geldi kale almadı herhalde :)
sen ne dioyon abi, yeniharman ı tanımıyorsun galiba :P
-
Geçmiş ama bir tane de ben yazayım
Console.WriteLine("Bana üçgen yapma; üçgen yapmayı öğret : "); int sayi = Convert.ToInt32(Console.ReadLine()); int counter = 0; bool reserve = false; while (counter >= 0) { Console.WriteLine(string.Empty.PadRight(sayi - counter, ' ').PadLeft(sayi + 1, '*')); if (counter + 1 == sayi) reserve = true; if (!reserve) counter++; else counter--; } Console.ReadKey();