folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder C# İle Kameradan Barkod Okuma Hakkında Yardım

C# İle Kameradan Barkod Okuma Hakkında Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MemBaran
    MemBaran's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

Hocam hiçbir bilgim yok bu konuda öncelikle bunu söyleyeyim,

Mantık şu şekilde olabilir Resmin Encode edip barkod içerisindeki numaraları bir Array'e atmak gibi birşey olsa gerek tıpkı şey gibi

Ahmet ismini 1 cümle içerisinde aratmak gibi olabilir algoritması.

bunun Hazır kütüphaneleri vardır bence. Bu şekilde fotoğrafı Kameradan okuyabilirsin.

Android taraflı dinleme olayları var (Listener) onlarla fotoğrafı dinleyebiliyorsun vs. vs. bunun gibi bi yapı varsa C# da sende yapabilirsin.

Android taraflı bi sorunun var ise beraber bakabiliriz hemde bende öğrenmiş olurum

Merhaba Hocam, 

Android tarafında yapılıyor birçok uygulamada kullanılıyor ama web kısmında çözemedim sorunu.

Yağmur yağmur yağmur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek

http://www.jqueryscript.net/other/jQuery-Plugin-For-BarCode-QR-Code-Reader-WebCodeCam.html

getUserMedia ile bilgisayardan kamerayı açtırabiliyorsun fakat telefondan browser ile kameraya erişmeyi denemedim hiç, mobil için uygulama yazmak daha mantıklı en azından çok uğraştırmaz. Hemde sürekli seri okumada gerçekleştirebilirsin böylece hocam

Hayat herşeye rağmen gülümsemeye değer..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

NoktaliVirgul'un dedikleri tamamen doğru. Sen web sayfası ile kamerayı açtırdığında o barkodun fotoğrafını çektirip yükleyip işletmen lazım. Web sayfası ile telefon üzerinde işlem yaptıramazsın native uygulamalar gibi.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
Toplam Hit: 3497 Toplam Mesaj: 15
asp.net c# barcode