C# Net Üzerinden Veri Alış Verişi Yapma?
-
hocam dediklerinin nasıl yapıldığı hakkında bir fikrim yok. bunların nasıl yapıldığını veya örnek kodları veya çalışan bir programın kodunu bulabilsek çok işime yarar
çünkü dediklerinin nasıl yapıldığı hakkında hiç bir fikrim yok ..
-
dediklerimizden googleda arama yapıp kendimi şanslı hissediyoruma bile bassan işine yarar şeyler çıkar
C# chat application
C# simple chat application
C# server client tutorial/source/examplevs.. arttırılabilir keywordler
yada sharp ın dedigi server üstünden halletceksen
veritabanı işlemlerine bakman lazım
tabi database e izinlerinide dışardan erişim için açık olması lazım
codeproject te falan göz at
-
asa42 bunu yazdı:
-----------------------------hocam dediklerinin nasıl yapıldığı hakkında bir fikrim yok. bunların nasıl yapıldığını veya örnek kodları veya çalışan bir programın kodunu bulabilsek çok işime yarar
çünkü dediklerinin nasıl yapıldığı hakkında hiç bir fikrim yok ..
-----------------------------
hacım sen bu kadar bilgi ile bu işin altından kalkamazsın. -
araştırdım fakat ip adresidir port dur falan girmek gerekiyor onların açık olması gerekiyor..
topu topu mesajın diğer bilgisayara gitmesini istiyorum. smtp den yapsam çok zaman alıyor.
yok mu basit bi yolu?
-
asa42 bunu yazdı:
araştırdım fakat ip adresidir port dur falan girmek gerekiyor onların açık olması gerekiyor..
topu topu mesajın diğer bilgisayara gitmesini istiyorum. smtp den yapsam çok zaman alıyor.
yok mu basit bi yolu?
-----------------------------Simple Mail Transfer Protocol olan smtp den bahsedioruz dimi?
@terror katılıorum .
-
asa42 bunu yazdı:
yok mu basit bi yolu?
-----------------------------en basit yolunu sharpshooter sana söylemiş zaten,
veritabanı olusturup tabloya bağlanamıyosan,
diğer mesajlarda bahsedilenleri hiç yapamazsın gibi geliyor :S