folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder C# Öğrenen 6 Milyar Maaş Mı Alır

C# Öğrenen 6 Milyar Maaş Mı Alır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

herkes araba sürebilir ama herkes test pilotu olamaz :-|

....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:
    -----------------------------

maaş tamamen etikete bağlı bir durum.mesela yazılım mühendisliği okuyup master doktora vs canı çıkana kadar okuyan adam iş görüşmesine gittiğinde zaten işe alacak görevli onun yüksek maaş isteyeceğini kafasında planlar.alt limitten üst limite kadar oynamalar yapar.

yazılım mühendisi değilde mesela programcılık okumuşsa maaşta ciddi oranda azalma olur.yani az maaş uygun görürler.

tabi bu alt-üst limit arasında oynama senin başarılarına yeteneklerine de bağlı ama "hala" diplomanın önemi büyük...

bir de Türkiye'nin özel koşulları var.yurt dışında fln 5-6 bin dolar gibi bir maaş normal sayılabilir ama Türkiye'de işler değişik.bir de burada bir tek adama onlarca iş yükleme geleneği var canını çıkarana kadar işe boğarlar adamı dolayısıyla çok yorulur.yani yıpranma oranı da yüksek burada..

elinde kaliteli diploman varsa ve biraz da yetenekliysen belki 6 ya çıkmaz ama 3 te 2 si kadar kazanabilirsin.tabi diğer bileşenlerle beraber sade c# yeterli değil :)

-----------------------------

3 te 2 side fena degil :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek

İlk başta alamazsın ama C# yanında diğer konularda da bilgiliysen (mssql,ajax,algoritma,falan filan) çok çok fazlasını alabilirsin. bi elektronik müh. C# konusunda baya tecrübeli biri, 4000tl ile martta bi bankada işe başlayacak. 

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomu
    tomu's avatar
    Erkek

Yurtdışı için belki bu geçerlidir ama Türkiye'de ben henüz görmedim sadece C# bilip o kadar para alan adam. (Anca babasının şirketiyse alır o kadar parayı)

Türkiye'deki iş ilanlarına bakarsanız zaten sadece C# bilmek yetmiyor ;)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

bende bunda değilimde zamanında öylesine açılan ekşisözlüğün sahibine ayda 100-120 bin kazandırması muazzam bir rakam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

Burası Türkiye herşey mümkün :D

Bende c# + asp.net + java öğrenicektim caydım. sadece asp.net + java öğrenicem ve kendi scriptlerimi yazıcam.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

almaz.

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

her namaz kılan cennete gidecek diye bişe yok hoca

sen öğren c# belkim alırsın yada alırsın

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bilgisayar mühendisi 3-5 yıl tecrübeli yazılımcının alacağı para ortalama 3-3.500 arasıdır.Aynı adam eğer proje yönetici falansa 500-750 lira daha fazla alır.Onun dışında 6 lira lafı,yöneteceğin proje ve bulunduğun firmaya göre değişir ama bugün istanbul piyasası 3-3.5 arası konuşuyor.6 lira lafı iddalı bi laf,nerde dedim bilmiyorum.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

He bizimde tanıdık var alıyor :))

Hatta adı bizkimizde yazıor :)))

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 9123 Toplam Mesaj: 28