C# Öğrenen 6 Milyar Maaş Mı Alır
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
He bizimde tanıdık var alıyor :))
Hatta adı bizkimizde yazıor :)))
-----------------------------abi beni evlatlık alır mısın :S
-
jayde bunu yazdı:
bende bunda değilimde zamanında öylesine açılan ekşisözlüğün sahibine ayda 100-120 bin kazandırması muazzam bir rakam
-----------------------------valla kıskanmamak elde değil.
facebook , google falanda buna benzer oluşmuş sanırım.
-
can498 bunu yazdı:
Burası Türkiye herşey mümkün :D
Bende c# + asp.net + java öğrenicektim caydım. sadece asp.net + java öğrenicem ve kendi scriptlerimi yazıcam.
-----------------------------kalan paranla fındıkta alacanmı ?
6 lira çok para, zannetmiyorum kimse vermez, hele türkiyede imkanı yok :)can498 hayallerini kıracam fakat, başlıyorum :)
Asp.net dediğin zaten c#.net :)Java dediğin tamamen ayrı bir alem, Desktop, EE, Web uygulamaları, Applet, Soket programlama, Binbir türlü kütüphanesi ve bu kadar öğrenilecek şeyi 2 ye hatta 3 e katlayan , "Oracle".
C# ile başla, Java zordur yeni başlayan için, C# ile başlarsan öğrenmen hem daha kolay hemde sana birşeyler katar ufakta olsa birşeyler yapabilirsin.
Gelelim sektöre, 6 lira vermezler fakat, projeler aldığın primlerle yükseltebilirsin bunu geberene kadar çalışma gibi bir opsiyonla. -
Hocalar Bir Sorum Olucak Peki Bu C# Yi Sağlam Bir Şekilde Öğrenmek ve yanına php.ajax.java Felan filan da Eklesek Tahmini Olarak Normal Kapasiteli bir insan Kaç yılda Öğrenebilir?
-
enes bunu yazdı:
Hocalar Bir Sorum Olucak Peki Bu C# Yi Sağlam Bir Şekilde Öğrenmek ve yanına php.ajax.java Felan filan da Eklesek Tahmini Olarak Normal Kapasiteli bir insan Kaç yılda Öğrenebilir?
Uzun sürer, her zamanki soru ne amaçla kullanacaksın ? Java öğrensen hem masaüstü uygulaması, hem websitesi,hem server application,hem telefon uygulaması,Oracle'ı vs. herşeyi yaparsın ve bunları,kütüphaneleri, her yeni gelişmeyi takip etmek takdir edersin ki gayet zaman alıyor :) Bunun yanında PHP pek tercih edilmiyor iş başvurularında, ASP.NET genelde. C# veya Java dan BİRİNDE uzmanlaşmaya çalış, sonra ajax eklersin. PHP vs eklemenin bir anlamı olmaz. C# tada Silverligth'ı vs bir sürü şey var. Birini seç ve ona yoğunlaş. -
VBDream bunu yazdı:
enes bunu yazdı:
Uzun sürer, her zamanki soru ne amaçla kullanacaksın ? Java öğrensen hem masaüstü uygulaması, hem websitesi,hem server application,hem telefon uygulaması,Oracle'ı vs. herşeyi yaparsın ve bunları,kütüphaneleri, her yeni gelişmeyi takip etmek takdir edersin ki gayet zaman alıyor :) Bunun yanında PHP pek tercih edilmiyor iş başvurularında, ASP.NET genelde. C# veya Java dan BİRİNDE uzmanlaşmaya çalış, sonra ajax eklersin. PHP vs eklemenin bir anlamı olmaz. C# tada Silverligth'ı vs bir sürü şey var. Birini seç ve ona yoğunlaş.
-----------------------------hmm yani java öğrendikten sonra oracle yapabiliyoruz ? :)))
-
media_center bunu yazdı:
herkes araba sürebilir ama herkes test pilotu olamaz :-|
-----------------------------bu sozu tuttum hocam :)