folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder C++ Öğrenmek İstiyorum.



C++ Öğrenmek İstiyorum.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanisMajoris
    CanisMajoris's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Eylül/2012
    Erkek
    u235 bunu yazdı
     

    Şöyle bişey var ki "c++ eğitim seti paylaşın" yada "php eğitim sitesi var mı?" falan gibi konu açanların %90 ı başarısız oluyor.

    Çünkü amatör bir programcı zaten çalışma zamanının aşağı yukarı %30 unu googlede arama yaparak bişeyler didikleyerek geçiriyor.E adamda arama araştırma şevki yoksa eğitim setini bile buraya konu açıp hazır bekliyorsa bence olumsuz yorum yapan arkadaşlar doğru yapıyor derim.

    Hocam sadece bir karşılaştırma yapmak ve fikir almak istiyorum. Açma amacım budur konuyu. Hazırdan beklediğim bir şey yok. Bir sürü kaynak ve site buldum ancak hangisi daha güzel anlatır, daha iyi bilgi verir bilmiyorum. Açıp okumadan da bilemem. Okumuş olsam, zaten sormama da gerek kalmaz. O yüzden birilerinin engin tecrübelerinden yararlanmak benim amacım. Ha başarı dersen, başarısız olmak gibi bir durumum ne yazık ki söz konusu değil. Tabiri caiz ise, seve seve öğrenmek zorundayım. Yani hocam, elde az veri varken ve kişi hakkında ne olup ne bittiğini tam olarak bilmeden yorum yapmak anlamsızdır. Biraz daha düşünceli olunmalı. 

    Ve sanırım bu forumda öyle bir "düşünce" yok. Konuları okuyorum, takip ediyorum ama herkes birbirini çekiştirme veya aşağılama vb şeyler çabasında. :) Sanırım bu tip şeyleri burada umursamamam gerekiyor. Umarım haksızımdır. Tekrar teşekkürler öneriler için. :)

     


    Bazı erkekler kadınları anlamaya çalışır. Bazıları ise kendilerini daha basit konulara adarlar, örneğin İzafiyet Teorisine.
Toplam Hit: 4785 Toplam Mesaj: 12