C++ Öğrenmem Lazım
-
ağalar ben bu yaz tatilinde c++ öğrenmen lazım.eeee demeyin internette binlerce döküman var sayfalar dolusu bilgi vs.normalde bi arkadaş öğretecekti ama il dışında ve yaz boyunca görüşemiyecem bilen birinden 4 günde öğrenirsin diyor.(çünkü bana o kadarı yetiyor biraz yüzeysel yani)yardımcı olabilecek arkadaşlar ile pm ve emal ile irtibata geçsem çok iyi olur.hııııı ne için öğrenmek istediğimide söylüyeyim ben cep telefonu hastasıyım yazılımlar(oyun program ...)üzerinde editleme yapacak kadar bilgim var ama iş özelliklede symbian larda karışıyor tam istediğğimi yapamıyom tam bi edit için de (anlayanlar için: app ve dat dosyalarını editlemem lazım) c++ lazım imiş çünkü symbian c++ ile yazılıyormuş.
yardımlarınızı bekliyorum.
-
Bence si şarp ören :|
Geleceğin programlama dili sişarp.. Ama diğerlerine göre biraz ağır.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Bence si şarp ören :|
-----------------------------onunla symbian yaza bilir miyim?
-
cep tel için c++ duymamıştım ama sana
http://www.kitapyurdu.com/yazar/25169/robertlafore
öneririm
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------hocam kaynak bulamıyorum ya :( yardcımcı olur musun?
bi ebook bide görüntülü anlatım var ebook nasıl başlayacağını anlatmıyor görüntülü de çok dandik..
-
Appforge'un "Crossfire" ile yapabilrisin.. c#.net ile bir çok şey yapabilirsin..
bence c++ gibi bi dil öğrenmek yerine günümüzün isteklerine uygun olan bi dili seçmen daha iyi olur.. c#.net ya da java yı seçebilrisin.. ama benim tavsiyem c#.net
-
ayrıca görüntülü anlatımmış e-book muş bunları boşverin arkadaşlar.. normal bir kitap alın ve pratik ağırlıklı çalışın..
bir sürü insan nasıl öğrendiyse sizde öyle öğrenirsiniz..herkesin zeka kapasitesi aynıdır.. sadece heves etkendir.. bol bol pratikle üstesinden gelirsiniz.. (iyi bi kaynak şart tabii)
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------Appforge'un "Crossfire" ile yapabilrisin.. c#.net ile bir çok şey yapabilirsin..
bence c++ gibi bi dil öğrenmek yerine günümüzün isteklerine uygun olan bi dili seçmen daha iyi olur.. c#.net ya da java yı seçebilrisin.. ama benim tavsiyem c#.net
-----------------------------
ya java symbiana göre daha basit ok ama en kıral oyun ve prolar symbian artı key kırma mevzuuda var -
NoName bunu yazdı:
-----------------------------hocam kaynak bulamıyorum ya :( yardcımcı olur musun?
bi ebook bide görüntülü anlatım var ebook nasıl başlayacağını anlatmıyor görüntülü de çok dandik..
-----------------------------
www.kariyervideo.com var.Ama nik alınca 10 video izleme şansın var. Sen ordan bir kaç nik alarak istediğin kadar video izleyebilirsin. Zaten neden böyle bir uygulama yapmışlar anlamıyorum.
Ayrıca forum filanda var. Kaliteli adamlar var orda sana yardımcı olurlar yani.
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Görsel Eğitim Setleri var .. sanırım tahribat dosya paylaşım bölümündede olacak onlar faydali ama tabiki sağlam bi kaynak kitap olmadan olmuyoo :(
-
agalar soruma tam cevap alsam... yardımcı ola bilecek arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun..