C++ Öğrenmem Lazım
-
hazır konu .net ken bişi sorcam
bu netin büssürü versiyonu var
1.0, 1.1, 2.0, 3.0, 3.5 filan fıstık
direk 3,5 yüklesek herbok olur mu :)
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------hazır konu .net ken bişi sorcam
-----------------------------sen vista yüklemek için 98 yüklüyormusun ?hayır! o zaman.....
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------sen vista yüklemek için 98 yüklüyormusun ?hayır! o zaman.....
-----------------------------Bence anlamadı :|
Evet doğrusu direk 3.5 yüklemek.
Eğer crack vs derdin yoksa,
Her zaman son çıkanı kullancan : )
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------sandman bunu yazdı:
-----------------------------SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------Bence anlamadı :|
Evet doğrusu direk 3.5 yüklemek.
Eğer crack vs derdin yoksa,
Her zaman son çıkanı kullancan : )
-----------------------------niye cahil muamelesi yapıyonuz ki :)
hattda bu ":)" olmadı, cümlenin sonu şöyle olcak "?"
sizin dediğiniz gibi olacagını biliyomda şöyle düşündüm, belki bilmemne programı sadece 2.0 çalışıyo 3.0 da çalışmıyo
mesela firefoxda ki bütün eklentıler 3.0 da çalışmıyo, gibi :|
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------ağalar ben bu yaz tatilinde c++ öğrenmen lazım.eeee demeyin internette binlerce döküman var sayfalar dolusu bilgi vs.normalde bi arkadaş öğretecekti ama il dışında ve yaz boyunca görüşemiyecem bilen birinden 4 günde öğrenirsin diyor.(çünkü bana o kadarı yetiyor biraz yüzeysel yani)yardımcı olabilecek arkadaşlar ile pm ve emal ile irtibata geçsem çok iyi olur.hııııı ne için öğrenmek istediğimide söylüyeyim ben cep telefonu hastasıyım yazılımlar(oyun program ...)üzerinde editleme yapacak kadar bilgim var ama iş özelliklede symbian larda karışıyor tam istediğğimi yapamıyom tam bi edit için de (anlayanlar için: app ve dat dosyalarını editlemem lazım) c++ lazım imiş çünkü symbian c++ ile yazılıyormuş.
yardımlarınızı bekliyorum.
-----------------------------hadi seninki fasa fiso iş için ben staja gitcem yazdım cv ye c++ biliom die hepsini unuttum a.q.bişe deseler apışcam kesin.
-
http://www.buzluca.info/cpp/index.html
Feza Hoca'dan izin alabiliyorsan itü'de dersine gir...
-
dodobig bunu yazdı:
-----------------------------SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
Peki hacılar ben bir kursa yazılsam, c++ veya c# ne kadar sürede öğrenebilirim. Hekes programlama için matematiğin iyi olması lazım diyor ama bende matematik sıfır :S. Sizce biraz gayret etsem ne kadar zamanda öğrenebilirim?
-----------------------------http://www.csystem.org/courses.php
C, C++ ,C# da bu derneğin üzerine eğitim yoktur Türkiyede.(kurs olarak).
Sağol hoca inceliyorum SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------SpoofU bunu yazdı:
Peki hacılar ben bir kursa yazılsam, c++ veya c# ne kadar sürede öğrenebilirim. Hekes programlama için matematiğin iyi olması lazım diyor ama bende matematik sıfır :S. Sizce biraz gayret etsem ne kadar zamanda öğrenebilirim?
-----------------------------kursa para bayılmana gerek yok görsel eğitim setleriyle(tabi istiyorsan) öğrenirsin eşek değilsin ya :)
e-book, videolu anlatım filan gelirsin burda sorarsın takıldıgın yeri. bilen diğer kişilerler amkla$ırsın filan :)
Eşeğim ben hoca :D. Hoca ben programlama hakkında hiç birşey bilmiyorumki artı aq kotası yüzünden görsel anlatımları indiremiyorum :\, ama bakalım..