C Serisi Mercedesden Anlayan - Güncelleme: Satış İptal
-
C nin dizel motorlarını reno yapıyor diye biliyorum. Sen net bi araştır.
-
-
-
cla200 amg vardı bende 4 sene kullandım enjetör değişimi yapıldı birkere serviste geri bir sıkıntı yaşamadım radar cezalarından başka
-
Mercedes in hemen hemen tüm araçlarını aldım kullandım suan 24 model amg full eclass sahibiyim
2017 model olan aracın temizini bulamazsınız sanayiden çıkamazsınız sensor arızalarıyla sizi uğraştıracaktır.
2021 model araç ise kronik sorunları vardır ve fiyatlandırması makul seviyelerde değil.
Bu modellerde mercedes me hizmetinide kullanamayacaksınız. Mercedes diğer markalar gibi yan sanayi takıp yürütebileceğiniz bir araç değil kesinlikle döner sizi başka yerden vurur. Ufacik bir düğmeye 80euro verdiğimi biliyorum.
Mercedes temizini bulamazsınız corallanızı mumla ararsınız.
-
Bu paralara w205'e girmeni tavsiye etmem hocam. Dizel şart değilse bütçeni biraz daha zorlayıp 2022-2023 cla 200'lere (4matic olmasın) bakabilirsin, iç hacim olarak w205'den çokta farklı değil, 1.3 olması düşündürmesin mutlaka sürüp test etmeni öneririm beklenenden çok daha iyi gidiyor. Alternatif olarak yazılımsız g20 320i'lere de bakabilirsin.
-
2017 model daha mantıklı gibi. Daha temiz km daha düşük
-
2017 model daha mantıklı gibi. Daha temiz km daha düşük
-
Yerinde olsam o fiyata Audi A5 - A6 ya da yıldızın prestiji çok mühim değilse SuperB bakardım.
Bildiğim kadarıyla o2 sensör hatası meşhur. -
Neredeyse her şeyde anlaştık bugün.
Ancak Bahçelievler Tarcanlar'a götürmek istediğimde arabanın sigortası yok dışarı çıkaramam yakınlarda bi yere istediğin expere götürelim dediği için vazgçeçtim.
Mesafe sadece 10 KM idi.
zeybekustasi tarafından 30/Eki/24 16:59 tarihinde düzenlenmiştir