C Serisi Mercedesden Anlayan - Güncelleme: Satış İptal
-
zeybekustasi bunu yazdı
Neredeyse her şeyde anlaştık bugün.
Ancak Bahçelievler Tarcanlar'a götürmek istediğimde arabanın sigortası yok dışarı çıkaramam yaınlarda bi yere istediğin expere götürelim dediği için vazgçeçtim.
Mesafe sadece 10 KM idi.
iyi yapmışın götüne güvense giderdi 10 km arabası patlaktı demekki
-
TrC bunu yazdı
Yerinde olsam o fiyata Audi A5 - A6 ya da yıldızın prestiji çok mühim değilse SuperB bakardım.
Bildiğim kadarıyla o2 sensör hatası meşhur.bu iş şans işi. Biz 8 yaşında bmw aldık, sanayi yüzü görmedik. Adam bayiden sıfır bmw çekiyor, 3. ayında tahrik hatası veriyor.
kelebeksim tarafından 30/Eki/24 17:05 tarihinde düzenlenmiştir
bu kumarı oynayacak aylık gelirin var mı yok mu, bütün mesele bu :D yoksa herkes bmw, merco çeker altına çok fiyat farkı yok.
bu arabalar metres gibidir, çoğu zaman eşinden çok yer. -
EcHoLL bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Ancak Bahçelievler Tarcanlar'a götürmek istediğimde arabanın sigortası yok dışarı çıkaramam yaınlarda bi yere istediğin expere götürelim dediği için vazgçeçtim.
Mesafe sadece 10 KM idi.
Aradı şimdi istersen çekici üzerinde götür dedi ama yinede yakında bi yere götürsen daha iyi olur dedi. Yani tam ağız ikna olamadım.
Günahını almak istemem araba tertemizdi dıştan içinde bi şey mi gizli yada cidden risk mi almak istemedi Allah bilir
-
zeybekustasi bunu yazdıEcHoLL bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Mesafe sadece 10 KM idi.
Aradı şimdi istersen çekici üzerinde götür dedi ama yinede yakında bi yere götürsen daha iyi olur dedi. Yani tam ağız ikna olamadım.
Günahını almak istemem araba tertemizdi dıştan içinde bi şey mi gizli yada cidden risk mi almak istemedi Allah bilir
söylediğinden başka bir şey çıkarsa çekici + expertise sana yazar de bakalım ne diyecek :D
-
Saçmalamış. Satarken zaten sigorta yaptıracak.
-
mercedesin tadına varmak istiyorsan E serisini tercih edeceksin
-
xcorpix bunu yazdı
C, e, cls 3 araç da var ve aktif kullanıyoruz. Araba gurmesi olarak bir ben öyle devasa fark göremedim sanırım.
Mayis ayinda Istanbul Ankara olunda su birikintisine girip E serisiyle 130la bariyerlere vurduk. Lastikler de Michaelin pilot sport 4 idi ve henüz 10bin km bile yapmamışti. Mercedes e'den baslar lafı komik geliyor.
C serisi ağırlık, ağırlık merkezi aks aralığı olarak çok iyi seviyede.
E serisine binecekseniz yaşınız ve konumunuz müsait olmalı, diğer türlü eğreti durursunuz.
Bmw ve mersoya servis harici 3 araca 6 senede 20bin tl para ödememisizdir. İstatistik yapsak en çok parayi km bazında renoya verdik. Iki tane yeni renault express aldık geçen ay, bugün avukata verdik araçlar ciddi sorunlu.. Bmw ve mersonun 3 silindirli modelleri hariç sorun çıkaran modeline denk gelmedim. Yazılımli 320 ve 520ler de bu gruba dahil.
-
C serisi ağırlık, ağırlık merkezi aks aralığı olarak çok iyi seviyede demissiniz '' E ''konfor odaklı zaten farkı da burada cıkıyor cla200 amg vardı bende bu kadar süspansiyonu sert araba görmedim ben devamlı piste çıkmıyoruz ya da yanlamıyoruz o yüzden E diyorum
-
Kaan bunu yazdıxcorpix bunu yazdı
C, e, cls 3 araç da var ve aktif kullanıyoruz. Araba gurmesi olarak bir ben öyle devasa fark göremedim sanırım.
Mayis ayinda Istanbul Ankara olunda su birikintisine girip E serisiyle 130la bariyerlere vurduk. Lastikler de Michaelin pilot sport 4 idi ve henüz 10bin km bile yapmamışti. Mercedes e'den baslar lafı komik geliyor.
E serisine binecekseniz yaşınız ve konumunuz müsait olmalı, diğer türlü eğreti durursunuz.
Bmw ve mersoya servis harici 3 araca 6 senede 20bin tl para ödememisizdir. İstatistik yapsak en çok parayi km bazında renoya verdik. Iki tane yeni renault express aldık geçen ay, bugün avukata verdik araçlar ciddi sorunlu.. Bmw ve mersonun 3 silindirli modelleri hariç sorun çıkaran modeline denk gelmedim. Yazılımli 320 ve 520ler de bu gruba dahil.
C serisi kötü demedik hocam ama bir Super b dende çok farklı değil yani. Hatta Super b prestge donanımı daha dolu ve konforlu olabilir bazı c serilerine göre. Servis kolaylığı ve masrafıda cabası. E serisi yol konforu çok farklı yerde. Bu yüzden e serisi diyoruz.
-
DrKill bunu yazdıKaan bunu yazdıxcorpix bunu yazdı
C serisi kötü demedik hocam ama bir Super b dende çok farklı değil yani. Hatta Super b prestge donanımı daha dolu ve konforlu olabilir bazı c serilerine göre. Servis kolaylığı ve masrafıda cabası. E serisi yol konforu çok farklı yerde. Bu yüzden e serisi diyoruz.
E serisi kullanan arkadaşta superb vardı daha önce. Prestij paket, e serisinden bile daha geniş arkası, bagaji da efsane. Yol tutuşu olarak 200den sonra o kadar güven vermedi.. Sattığımiz arkadaş amortisorlere kelepçe taktırmış basmış biraz arabayı, yol tutuşu çok artmış. Ne olursa olsun sonuçta o bir skoda.. İş yapan adam için mercedes başka bir seviye.. Yakit olarak e200d'den daha iyi bir araç görmedik ondan sonra da c200d 2021 geliyor.
Mercedesin servis ücretleri korkuldugu kadar yok. 2 sene önce c200d ve clio'nun 60bin bakimlarina aynı parayı vermiştik. Özel servisler sanıldığınin aksine yetkili serviste çok daha pahalı.. Bunu defalarca denedik her seferinde yetkili daha ucuza geldi. E200d 2023'un kaskosuna geçen yil 24bintl verdik. Kaza yaptık 150k hasar oluştu sıkıntısız aldık parayi. Bu ay da 50bin tlye 2 yil mercedes kargo yaptırdık, 8bin tl de servis indirim çeki verdi. Garip bir şekilde mercedesin kaskosu diğer araçlara göre uygun.
C serisi kullanan arkadaşa E'yi versek istemez, E kullanana C'yi versek istemez.. Yaşına ve pozisyonuna göre iki araba da.
Ek olarak konfor olayi jant çapı ve lastikle çok orantılı. 17 inc jantli araba pamuk gibi gelirken 19 in jantli araba kazik gibi gelecektir. Herkes bu konuyu atlıyor. Amg paket çok sert deniyor ama amg araçlarda jantlar genelde 2 in daha büyük. En büyük fark buradan geliyor. 16inc jantli 320d efsane konforluydu, 18jantli eden bile kat kat iyiydi. Bu konuyu atlamamak gerekiyor.
Kaan tarafından 30/Eki/24 23:14 tarihinde düzenlenmiştir