C# Ta Bir Kaç Soru ?
-
1- Console application olarak yapılan projeyi nasıl gizlerim ?
2- regeditte deger girmem gerekiyor fakat yönetici izini vermeden çalıştırınca program işlevini yapıyor fakat regedite değer girmiyor bunun için yönetici olarak çalıştırmayı nasıl zorunlu kılabilirim ?
3- aşağıda verdigim degeri program üzerinden bi türlü değiştirtemedim ya bieşyi eksik yapıyorum yada yine izinlerle alakalı bişi
Key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System
Value: EnableLUA
Set to: 0 to disable, 1 to enable
şimdiden teşekkürler ... -
1'de nedemek istedigini anlamadım peki programını sag tıklayıp yönetici olarak çalıştır dediginde registery'i degiştiriyor mu?Kodun dogru oldugundan emin misin?
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------
1'de nedemek istedigini anlamadım peki programını sag tıklayıp yönetici olarak çalıştır dediginde registery'i degiştiriyor mu?Kodun dogru oldugundan emin misin?
-----------------------------işte oaly o sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır dedigimde registery değişiyor fakat normal çalıştırdıgımda değişmiyor ayrıca bu 2. soru :D
1.deki olayda nasıl form applicationda form1.hide diyerek formu gizleyebiliyoruz. bunun console app için olanı lazım. dos ekranı açılıyor bunu arkaplana almam lazım
-
Programına yeni bir item ekle türü application manifest olsun ve şu satırı ekle
<requestedExecutionLevel level="requireAdministrator" uiAccess="false" />
-
sandman bunu yazdı:
Programına yeni bir item ekle türü application manifest olsun ve şu satırı ekle
<requestedExecutionLevel level="requireAdministrator" uiAccess="false" />
-----------------------------bununla izin olayı oldu fakat sistem başlangıcında programın başlaması lazım bunu ekleyince sistem başlangıcında program çalışmadı.
-
hmmm bana detaylı olarak yazılımın işlevini anlatırmısın belki servis olarak kullanman gerekebilir.
-
sandman bunu yazdı:
hmmm bana detaylı olarak yazılımın işlevini anlatırmısın belki servis olarak kullanman gerekebilir.
-----------------------------klasik bir keyloger
-
anladım biraz üstünde çalışmam lazım.
-
sandman bunu yazdı:
anladım biraz üstünde çalışmam lazım.
-----------------------------müsaitsen team id pw verebilirim
-
malesef
-
su console app ını gizlemenin yolunu bir türlü bulamadım bir sürü yöntem denedim :|
uygulamaya title verip,o titledaki pencereyi kapamak vs..