C Ve Sistem Programcıları Derneğini Nasıl Bilirsiniz
-
Evet beyer başlıktanda anlaşıldığı gibi nasıl bilirsiniz ?Giden varmı tavsiye edeceğiniz.Yazılmayı düşünüyorum.Yani başlangıçdan ileri seviyeye kadar hakkıyla yapıyorlarmı işlerini.Özellikle winapi eğitimi var mı ?
-
http://www.tahribat.com/Murit-Tugberk/
orada egitim almisti, fiyati ucuz egitim olaganustu.
-
Ota boka dernek açılmasını komik buluyorum.
-
HolyOne bunu yazdı
kurs veriyo bunlar, isimlerine bakma.
-
HolyOne bunu yazdı
Sonrada tarikata katıyorlar dimi hocam :D
-
+up
-
İyi biliriz, Tugberk isimli mürid daha da iyi bilir =D. Ota boka dernek değildir.
-
tugberk adlı muridi bekleyelim o zaman , başka giden varmı ya da bi tanıdığı gitmiş olup yorumlarını alsaydık :D
-
Piyasadaki çoğu C/C++ programcısının dernekten yolu geçmiştir. Tübitaktan tutunda çoğu üniversitedeki hocalara kadar. Türkiye'de C ve sistem programlama denildiğinde akla gelen ilk yerdir.
C deyince otomatik olarak "C mi kaldı yea, gömülü sistem dışında kullanılmıyor" cevabını yapıştıran insanlarla dolu bir ülkede en ileri seviye konularda araştırma geliştirme yapan bir dernek. (bkz: CSD işletim sistemi projesi, C compiler projesi vb)Üstelik kursa gitmeseniz bile kurs notlarından faydalanabilirsiniz, hem kaan hocanın hem derneğin sitesinden indirilebilir. Ayrıca yakın zamanda youtube video kanalı açıldı, kısaca bir göz gezdirebilirsiniz.
Hülasa, sistem programlamanın Türkiyedeki kalesi denilebilir dernek için. Sadece kaan aslan, necati ergin gibi ustalardan ders almak için bile gidilebilir.Not: Komisyon almıyorum.
Linkler: www.csystem.org, www.kaanaslan.net, www.youtube.com/user/CSDVideoChannel
-
Tugberk bunu yazdı
Piyasadaki çoğu C/C++ programcısının dernekten yolu geçmiştir. Tübitaktan tutunda çoğu üniversitedeki hocalara kadar. Türkiye'de C ve sistem programlama denildiğinde akla gelen ilk yerdir.
C deyince otomatik olarak "C mi kaldı yea, gömülü sistem dışında kullanılmıyor" cevabını yapıştıran insanlarla dolu bir ülkede en ileri seviye konularda araştırma geliştirme yapan bir dernek. (bkz: CSD işletim sistemi projesi, C compiler projesi vb)Üstelik kursa gitmeseniz bile kurs notlarından faydalanabilirsiniz, hem kaan hocanın hem derneğin sitesinden indirilebilir. Ayrıca yakın zamanda youtube video kanalı açıldı, kısaca bir göz gezdirebilirsiniz.
Hülasa, sistem programlamanın Türkiyedeki kalesi denilebilir dernek için. Sadece kaan aslan, necati ergin gibi ustalardan ders almak için bile gidilebilir.Not: Komisyon almıyorum.
Linkler: www.csystem.org, www.kaanaslan.net, www.youtube.com/user/CSDVideoChannel
Yani ileri seviyeye kadar taşıyormu ? Win32 api eğitimi varmı ? fiyatlandırma nedir peki sitesinden bulamadım sadece 2tl üyelik vs diyor :D
-
kaan hocanın hala a dan z ye c klavuzu kitabı durur masamda :) dernekle bağlantım olmasada sağlamdırlar .