folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder C Ve Sistem Programcıları Derneğini Nasıl Bilirsiniz

C Ve Sistem Programcıları Derneğini Nasıl Bilirsiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Evet beyer başlıktanda anlaşıldığı gibi nasıl bilirsiniz ?Giden varmı tavsiye edeceğiniz.Yazılmayı düşünüyorum.Yani başlangıçdan ileri seviyeye kadar hakkıyla yapıyorlarmı işlerini.Özellikle winapi eğitimi var mı ?

Ignorance is bliss.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Murit-Tugberk/

orada egitim almisti, fiyati ucuz egitim olaganustu.

=)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Ota boka dernek açılmasını komik buluyorum. 

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

kurs veriyo bunlar, isimlerine bakma.

=)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Sonrada tarikata  katıyorlar dimi hocam :D

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

+up

Ignorance is bliss.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

İyi biliriz, Tugberk isimli mürid daha da iyi bilir =D. Ota boka dernek değildir.

The king is bleeding.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

tugberk adlı muridi bekleyelim o zaman , başka giden varmı ya da bi tanıdığı gitmiş olup yorumlarını alsaydık :D

Ignorance is bliss.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tugberk
    Tugberk's avatar
    Erkek

Piyasadaki çoğu C/C++ programcısının dernekten yolu geçmiştir. Tübitaktan tutunda çoğu üniversitedeki hocalara kadar. Türkiye'de C ve sistem programlama denildiğinde akla gelen ilk yerdir.

C deyince otomatik olarak "C mi kaldı yea, gömülü sistem dışında kullanılmıyor" cevabını yapıştıran insanlarla dolu bir ülkede en ileri seviye konularda araştırma geliştirme yapan bir dernek. (bkz: CSD işletim sistemi projesi, C compiler projesi vb)

Üstelik kursa gitmeseniz bile kurs notlarından faydalanabilirsiniz, hem kaan hocanın hem derneğin sitesinden indirilebilir. Ayrıca yakın zamanda youtube video kanalı açıldı, kısaca bir göz gezdirebilirsiniz.

Hülasa, sistem programlamanın Türkiyedeki kalesi denilebilir dernek için. Sadece kaan aslan, necati ergin gibi ustalardan ders almak için bile gidilebilir.

Not: Komisyon almıyorum.

Linkler: www.csystem.org, www.kaanaslan.net, www.youtube.com/user/CSDVideoChannel

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    Tugberk bunu yazdı

Piyasadaki çoğu C/C++ programcısının dernekten yolu geçmiştir. Tübitaktan tutunda çoğu üniversitedeki hocalara kadar. Türkiye'de C ve sistem programlama denildiğinde akla gelen ilk yerdir.

C deyince otomatik olarak "C mi kaldı yea, gömülü sistem dışında kullanılmıyor" cevabını yapıştıran insanlarla dolu bir ülkede en ileri seviye konularda araştırma geliştirme yapan bir dernek. (bkz: CSD işletim sistemi projesi, C compiler projesi vb)

Üstelik kursa gitmeseniz bile kurs notlarından faydalanabilirsiniz, hem kaan hocanın hem derneğin sitesinden indirilebilir. Ayrıca yakın zamanda youtube video kanalı açıldı, kısaca bir göz gezdirebilirsiniz.

Hülasa, sistem programlamanın Türkiyedeki kalesi denilebilir dernek için. Sadece kaan aslan, necati ergin gibi ustalardan ders almak için bile gidilebilir.

Not: Komisyon almıyorum.

Linkler: www.csystem.org, www.kaanaslan.net, www.youtube.com/user/CSDVideoChannel

Yani ileri seviyeye kadar taşıyormu ? Win32 api eğitimi varmı ? fiyatlandırma nedir peki sitesinden bulamadım sadece 2tl üyelik vs diyor :D

Ignorance is bliss.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek

kaan hocanın hala a dan z ye c klavuzu kitabı durur masamda :) dernekle bağlantım olmasada sağlamdırlar .

sırıtma la.
Toplam Hit: 9539 Toplam Mesaj: 25